Женщин стали чаще призывать в ВСУ.

Oct 16, 2023 16:37


Каждую негативную новость можно подать в "оптимистическом" духе. Напомню, что тотальная мобилизация, при котором в "мясной фарш" вбрасывались и подростки, и старики, и женщины, проводилась только в Третьем Рейхе. И УГИЛ, как антикоммунистический режим, который подчеркнуто хранит верность предкам,которые в 1941 присягнули канцлеру Германии Адольфу, не могут не воспроизвести и данный инструмент. Бесноватый считал, что немцы не должны существовать,т.к. не смогли оценить его, фюрера, величие. У нынешнего "карликового" последователя наверняка припрятана подобная формулировка.
Дано: в УкрВермахте стало намного больше женщин.
Как это подается в бандеровских СМРАД? Как то,что устранено еще одно "гендерное неравенство". А это то самое,совсем другое дело. Главное, не спрашивать,почему в УкрВермахт не бегут,ломая каблуки на ходу, ни Леночка Зеленская, ни Мариночка Порошенко,ни прочие фарионши.
За это и стоял майдан!

Порівняно з 2021 роком кількість жінок-військовослужбовиць у Збройних силах України зросла на 40%. Тепер в українському війську служить майже 43 тисячі жінок.
Про це повідомили в Міністерстві оборони України.
Це стало можливим завдяки змінам у питанні рівноправності, які запровадило Міноборони, зазначають у відомстві. Таким чином Україна інтегрує у ЗСУ стандарти НАТО і принципи резолюції Ради Безпеки ООН, які гарантують рівні права жінок і чоловіків у війську.
Зокрема, були скасовані обмеження на доступ жінок-військових до усіх посад: «Якщо раніше жінки могли проходити службу на посадах переважно медичних спеціальностей, зв'язківців, бухгалтерів, діловодів і кухарів, то нині - жінка в армії може бути водієм, гранатометником, заступником командира розвідгрупи, командиром БМП, ремонтником, кулеметником, снайпером тощо».
Крім того, Міноборони скасувало вікове обмеження, згідно з яким жінки старші за 40 років не могли укладати контракт на проходження служби. Тепер контрактниками можуть стати представники обох статей віком від 18 до 60 років.
Також жінкам надали можливість здобувати військову освіту всіх рівнів. З 2019 року дівчата можуть вступати до військових ліцеїв. У Міноборони також підкреслюють, що нині в кожній військовій частині проводять освітні заходи з питань рівноправності українського війська.
Також у Міністерстві оборони та ЗСУ існують посади радників з гендерних питань. За даними відомства, у кожного командувача родів військ є штатний радник або радниця. Загалом же в оборонних структурах працює 81 позаштатний радник і ще 74 радники на громадських засадах.
До того ж Міноборони працює над створенням нових зразків військової форми та засобів індивідуального захисту для жінок з урахуванням антропометричних даних.
П.С, сама "пэрша пани" Е.Зеленская подчеркнула в свое время,что она все делает для того, чтобы женщин в украинском черноземе, в форме фельграу,стало больше. Даже "день защитника Отечества" переименовала!

#Украина, пропаганда, армия

Previous post Next post
Up