"Азовец" А. Радько: "нас уже воспринимают не как ассоциальных типов..из отрядов СС".

Apr 20, 2023 08:30


Данное интервью карателя из полка СС АЗОВ хочу привести как убедительный пример "беспощадной денацификации", которую проводит РФ с 2022г.
Антон Радько является идейным фашистом, чего не скрывает. Больше того,что не упоминает помоечная УП. В марте 2022, когда Радько еще был в "Азовстале",он выложил видео,где издевается над пленным российским солдатом. И,вполне возможно,убил его. Следствию это было не интересно.
Так вот,несмотря на данное преступление, "азовец" сдался в плен и был потом отпущен РФ за кума Гаранта.
И сейчас,сменив "погремуху" (был "Локоть", стал "Берсерк", интересные берсерки пошли, сдающиеся в плен), он открыто продолжает,что будет убивать русских. Путин ведь разрешил.
Интересно, что Радько является единомышленником г-на Геннадия Дубового. Что в славную эпоху Святого Ельцина и его Мудрого Преемника русский и украинский народы перестали быть братьями.

Я ніколи не вірив у розповіді про "братські народи".
Не скажу, що прочитав прям, капєц, мільйон книжок. Але читаю, цікавлюсь історією. Раніше спілкувався з ветеранами УПА.
Треба бути реально безмозким аборигеном, щоб не розуміти: ми не брати і не були ними. Все це - проєкт Радянського Союзу, причому його останніх десятиліть. Людям просто промили мізки, вливали всю цю погань у вуха про "совєцького чєловєка". Про те, що тільки він є, а націй немає.
Не знаю, чи скорились наші діди, батьки, чи повелись на все це, але стали "совєцькими людьми". Тому більшість із нас не виховували патріотами України.
На всіх нас зараз дуже велика відповідальність: зробити так, щоб цього не повторилось. Щоб наші діти, внуки розуміли: Росія - тисячолітній ворог.
Я ненавиджу росіян всім серцем. З самого початку, коли я пішов на війну, вирішив для себе: зі щитом або на щиті. Буду воювати стільки, скільки потрібно. Поки ми їх не знищимо.
Насправді ця війна - логічна розв'язка в історії наших так би мовити "відносин" з "офігенним" сусідом.
...Я хочу, щоб "рашка" розпалась. Тоді якийсь час, сто чи не знаю скільки років, ми не будемо з ними воювати. Але якщо вона не розпадеться, цей час буде меншим.
Пройде 20, 30 років, і їхні діти будуть вважати, що ми просто так вбивали їхніх батьків, дідів, які воювали за "правоє дєло". Якщо вони зараз нас ненавидять з незрозумілих, нераціональних причин, то тепер у них буде типу причина: ми "убілі іх отцов".

Даже гордится тем,что не признает понятие дисциплины, и во время срочной службы в армии,умудрился получить год "дизеля", служа в ВСП (военной полиции):

То була ВСП - військова служба правопорядку. Мені там ввалили рік дисциплінарного батальйону, тому що я постійно "виступав".

Каратель печалится,что несмотря на мощь оболванивания бандеровской пропогандой, когда тысячи гебебльсов с сайтов,блогов и страниц СМРАД призывают спортсменов записываться карателями,на самом деле довольно мало людей сами записались в УкрВермахт и укрСС.


Є багато єдиноборців з грізними татуюваннями - руни, вікінги, всє дєла, - які "готові померти в рингу". Але дуже малий відсоток з них пішли воювати. Це пєчально.
..Але, знаєте, то таке моє особисте ставлення до єдиноборців як до воїнів. Все одно я не можу з ним нічого зробити.
Ось ти виступаєш в октагоні, в рингу. Весь такий боєць, показуєш хоробрість, розповідаєш про предків. А тут прийшов реально історичний момент для нації, і ти типу такий: "Та нє, я залишаюсь в рингу, на війну не піду".
Чувак, ти шо, гониш? Твоє місце - на війні! Це моя думка, правильна вона чи ні.
Мужик, якому 55 років, у якого здоров'я немає, за кулеметом сидить, реально баранить тих орків. А ти, б**дь, голова, тренувався пів життя, і кажеш: "Нє, не можу, бо я спортсмен. Я буду прапор на змаганнях піднімати!".
..Мені незрозумілі такі речі. Незрозумілі деякі спортсмени. Наприклад, Ломаченко… Я б його просто розстріляв як зрадника. А Усика депортував за те, зараз дох*ра такий патріот весь, але згадайте, що він говорив до повномасштабки.

И напоследок каратель делится своими "мриями", что он в школе вообще запретил бы все эти "москальские" предметы, как-то физика,химия, математика,оставил только "историю" (понятно, какую).
Украины, как и завещал Гитлер,должны быть только прислужниками высокоразвитых германских наций. И мы видим,что мечты канцлера Рейха в "эпоху гидности" уже сбываются.

Період, коли я обурювався тим, що відбувається в тилу, в мене вже пройшов. Думаю, що 50% українців досі не розуміють, що відбувається. Не розумiють, тому що не знають історії. Не знають, що ця війна означає для України та чому відбувається.
У того, хто не знає своєї історії, немає майбутнього. Я б у шкільних програмах замість мільйона різних предметів залишив історію. Якщо ти вчиш і знаєш історію, ти розумієш, куди та як треба розвиватися. Тоді ти ставиш перед собою цілі вищі, ніж просто заробити на машину та квартиру.
Ми зараз відроджуємо роботу громадської організації "азовського" руху Centuria, щоб і далі залучати патріотичну молодь, проводити вишколи.

АТОшники, спорт, пленные, Азов

Previous post Next post
Up