Провідні футболісти вимагають припинити знищення собак в Україні

Sep 14, 2010 00:38

10 вересня 2010 в Берліні професійні футболісти Патрік Окс (клуб «Eintracht Frankfurt»), Мішель Фінк і Фабіан Ернст (обидва з клубу «Besiktas Istanbul») спільно з організацією захисту прав тварин PETA (Німеччина) виступили на захист безпритульних тварин.
Троє футболістів звернулися з листом до посольства України в Німеччині. Вони вимагають від українських посадовців негайного припинення масового вбивство бездомних тварин.
Напередодні «Євро-2012», що проходитиме частково і в Україні, вулиці українських міст будуть «очищені» від безпритульних собак та котів.
Зоозахисники усього світу б’ють на сполох. PETA вимагає проведення широкої кампанії зі стерилізаціїї тварин. для контролю за їх кількістю.

Також УЄФА офіційно висловився проти брутального вбивства тварин. Усі співчуваючі люди відгукнулися на он-лайн-заклик PETA.
«Задля того, щоб світовій спільноті презентувати під час Євро-2012 «чисту» картинку України, масові вбивства стануть ще інтенсивнішими», - попереджає координатор кампанії «Зупинити жорстокість» Магдалена Шерк. «Тварин отруюватимуть, відстрілюватимуть чи живцем спалюватимуть. Ці методи українських чиновників PETA вважає не лише безмежно жорстокими, а й абсолютно неефективними. Єдиним дієвим і вільним від жорстокості методом є: схема "Стерилізація та повернення тварин на територію попереднього проживання"», - проголошує Шерк.
Це ж саме пропагує Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), яка поширює навчальну програму «Путівник для вирішення проблеми популяції безпритульних тварин». Ця програма створена для гуманного контролю за кількістю безпритульних тварин.

Інформація одержана від координатора PETA Магдалени Шерк.

Довідка: PETA, Німеччина - дочірня організація PETA (США), однієї з найбільших організацій світу, яка налічує 2 мільйони захисників прав тварин. Метою організації є покращення життя кожній тварині шляхом викривання фактів жорстокості.
Додаємо підписані власноруч футболістами листи до українського посольства (електронні копії німецькою та переклад українською).

Переглянути та скачати листи мовою оригіналу можна тут.


Open publication - Free publishing - More stray animals

Вельмишановна пані посол Зарудна,

Я, Патрік Окс, професійний футболіст клубу «Eintracht», Франкфурт, дізнався від громадської організації PETA (Німеччина), що в Україні напередодні «Євро-12» найжорстокішими способами убивають бездомних тварин. Я глибоко засуджую цю жорстокість і хотів б своїм листом спонукати тисячі співчуваючих людей, щоб вони відкрито висловили свій протест проти жорстокості до бездомних тварин в Україні!
Контроль за зростанням популяції бездомних собак і котів не повинно вирішуватися шляхом їх масового вбивства. Такі методи, які використовуються в Україні, негуманні і абсолютно неефективні. Єдиним гуманним і ефективним шляхом для контролю за кількістю безпритульних тварин є стерилізація з подальшим випусканням тварин.
Просимо Вас вжити заходів, щоб зупинити жорстокість до тварин, і показати Вашим співгромадянам, що стерилізація є єдиним ефективним гуманним розв’язанням проблеми подолання збільшення популяції безпритульних тварин.
З найкращими побажаннями Патрік Окс

Листи такого ж змісту надійшли від Мішеля Фінка і Фабіана Ернста.

Переклад з німецької Анжеліки Комарової, Спілка вільних журналістів «Природа над усе!».

Джерело: http://kyiv.in.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=1953&Itemid=2
Previous post Next post
Up