Хто відмазує вбивць добровольця і ветерана війни Віталія Олешко "Сармата"?

Jul 10, 2019 00:06

Хто відмазує вбивць добровольця російсько-української війни Віталія Олешко "Сармата"?

Суд 09.07.2019 над підозрюваним у вбивстві Віталія Олешко "Сармата".
Завтра - закінчується строк санкції з\з по Сєгєдє Мішє.
Суддя Бусік - Печерський райсуд Києва відклала суд, бо захисник "забув" повноваження адвоката.
Адвокат чисто випадково нєжданно-негаданно "забув"!!! документ, що посвідчує його повноваження: ордер чи договір!
Суддя не оголосила перерву, не дала 2-3 години на те, щоб наприклад роздрукувати ордер чи договір. В зв"язку із нічним часом - перенесла суд на після-завтра.

Суддя Соколов переніс санкцію по запобіжному заходу по Сігідє Михайлу Дмитровичу по ч.2 ст.115 КК (замовне вбивство) аж на 12-30 вівторок 06 серпня 2019.
Завтра захисник Сєгєди забуде ручку чи посвідчення своє, і суд знову не відбудеться.
така от історія. МВС і ГПУ пошили в дурні самі себе!
Замовне убивство добровольця і ветерана російсько-української війни?
Яка санкція? Який арешт?!
Гуляй Вася. Хороший хлопчик! Стріляй далі!
Завтра у Сігіди Михайла Дмитровича закінчується строк по запобіжному заходу.
Наш герой виходить на волю! Виходить на ВОЛЮ, Карл! Поїде на Мальдіви чи на Сейшели відпочивати. Благо, бабки від організаторів убивства Сармата напевно отримав.
Не безкоштовно ж він усе це робив?

***
Як відмазуюсь вбивць "Сармата" Віталія Олешко

Суддя Вовк - з Печерського райсуду кілька тижнів тому відпустив під домашній арешт - гр.Сєгєду Михаїла - організатора убивства ветерана батальйону "Донбас" Віталія Олешко "Сармата".
Убивства Віталія Олешко - було ритуальним, демонстративним, показовим! На очах у його дружини - застрелили в затилок із обрєза, двустволки.
Сам обрєз, набої до нього, автомобіль "Таврія" - і всі витрати для виконавців злочину покривав особисто гр.Сєгєда Михайло. Такі покази при адвокаті дає виконавець убивства - Артем Матюшин, що висвітлювалось в пресі.

Сьогодні прийшов на суд по санкції в Печерський райсуд столиці до судді Соколова (доречі сидять із Вовком пліч-о-пліч на ВОлодимирській, 15), який мав би розглядати клопотання ГСУ МВС і прокуратури про зміну з\з із домашнього арешту на тримання під вартою в СІЗО для гр.Сєгєда Михайла. Всі розуміють, що якщо чувак зараз вийде під заставу, чи підписку, чи дом.арешт - його просто зачистять вищестоящі замовники\організатори убивства Сармата. В принципі ради цього усе і робиться.
Вчора вночі був суд по Сєгєдє у судді Бусік, де МВС і Генпрокуратура якось невнятно намагались клопотати перед судом про обрання запобіжного заходу організатору убивства Сармата. Знаєте, чому суд не відбувся?
Адвокат Сєгєди "забув" повноваження.
На цій підставі суд відклали. Завтра 11.07.2019 закінчується строк перебування під вартою одного із реальних убивць Сармата. Все вказує на те, що його завтра збираються відпустити. Бо сьогодні на суд до судді Соколова - просто ніхто зі слідчої групи: ГСУ МВС і Генпрокуратури - не прийшов!!! Це називається фактична відмова прокурора від підтримання обвинувачення.
Розслідування убивства Сармата і покарання реальних убивць - елементарно зливають в унітаз генерали МВС і Генпрокурор Юрій Луценко.

p.s. Анонс: 12-00 середа 10.07.2019 - остання спроба Печерського суду Києва взяти під варту\продовжити тримання під вартою гр.Сєгєда Михаїлу, підозрюваному в організації вбивства ветерана російсько-української війни Віталія Олешко "Сармата".
Місце суду: Печерський райсуд Києва, вул. Володимирська, 15 (ст.м."Майдан Незалежності" - їхати 1 зупинку тролейбусом №18)

корупція в прокуратурі, вбивство Сармата, корупція в судах, війна, корупція в МВС, Віталій Олешко, прокурське свавілля, сєгєда, суддівське свавілля, хабаництво, батальйон Донбас, ментовське свавілля

Previous post Next post
Up