15 (п"ятнадцять) років відсидів за злочин серійного Таборовського маніяка Кравченко

Jun 26, 2019 10:26

Новини щодо "суду" по справі Сливоцького Миколи, який 15 (п"ятнадцять) років відсидів за злочин Таборовського маніяка Сергія Кравченко.

Суд по катуванням\тортурам\недозволеним методам у судді Дірко І.І.- не відбувся, оскільки судді Дірко подзвонили з Апеляційного суду Області - і сказали, що "доставки не буде" - немає якихось там дозволів-погоджень з Вознесенська.

По факту Колю просто не вивезли із СІЗО м.Миколаєва на суд, і не організували інтернет-відео-конференцію - бо цей процес - не вигідний місцевим мафіозі в погонах і в мантіях, які посадили невинного за грати на п\ж і вже 15 (п"ятнадцять) років протримали тракториста Колю в кам"яному мішку БЕЗ ВИНИ.
Просто тому що їм так хочеться.

Прізвища суддів, які засудили Сливоцького без єдиного доказу його вини:
Царюк В.В., Войтовський Сергій,
ВСУ: ВЕРЕЩАК, КОлєснік, Заголдний.

Прізвища суддів, які покривають злочини міліці, прокуратури Миколаївщини і "суддів" Царюка В.В., Войтовського Сергія - чинний голова облсуду Міняйло та інші, в т.ч. прокурор області Дунас Тарас і слідчий Кологривий Сергій - при тому гр.Дунас це ставлєннік Юрія Віталійовича Луценко "Сейшельського" (останні - позакривали всі кримінальні провадження по незаконному триманню Колі Сливоцького у підвалі Вознесенського РОВД протягом 120 діб БЕЗ УХВАЛИ суду - вспуреч вимогам Закону "Про попереднє ув"язнення" - де написано, що не можна на досудовому слідстві тримати людину у ровд більше 10 діб).

Проект "Вбивці, які не вбивали"
***
"Явка" вибита під тортурами - як єдиний доказ в справі про вбивство!

Його вішали на дибу - підвішували в наручниках на дерево в лєсополосє.
Цей вид катувань називається ще "палестинське підвішування". Навіть середньовічні інквізитори в Європі не завжди використували цей метод тортур - тому що він вважався дуже жорстоким.

Але 20-ти річному хлопцю Колі- не було в чому зізнаватися. Він нікого ніколи не вбивав!
Тоді співробітники міліції Миколаївщини сказали, що зараз сюди (в ліс) привезуть жінку і дитину Колі, і так само підвісять на дерево. Тракторист Коля - не сумнівався, що так і буде.
Тому погодився підписати все, що йому давали підписувати співробітники угро і прокурор Тимур Волковський - при чому без присутності адвоката.
Коля за 120 (сто двадцять) діб, проведених у переповненому підвалі Вознесенського РОВД - без туалету, без вентиляції, без прогулянок, без їжі і достатньої кількості водиводи, без доступу до адвокатів чи переписки із зовнішнім світом,
(що гордо іменувався "ІТТ" м. Вознесенськ) підписав цілу пачку "явок" з повинною!
Де "зізнався" у двох вбивствах-"глухарях", і одному розбійному нападі.

Пізніше, його пресували вже під час суду. Прокурори погрожували, що якщо він змінить покази в суді - він до вироку просто не доживе.
Коля в суді спочатку говорив, що він нікого не вбивав.
Що випливає, доречі, з матеріалів справи.
Але погрози прокурорів спрацювали - і під кінець суду хлопець зламався і знову "зізнався" в тому, чого не робив!
Касація в складі "сучої" трійки Верховного суду під головуванням судді Верещак Віри Миколаївни, Заголдного Володимира Вікторовича, Колесника Миколи Андрійовича -судила тракториста Сливоцького - БЕЗ АДВОКАТА. І визнала його винним у скоєнні вбивств. І при цьому у рішенні касації "судді" ВСУ посилалась лише на "явки", які Коля-тракторист підписав, перебуваючи в підвалі Вознесенського РОВД на протязі 120 діб, і знову - без адвокатів!
"Явка" вибита під тортурами - як єдиний доказ в справі про вбивство!

Пізніше адвокати Проекту "Вбивці, які не вбивали" - з допомогою журналістів - знайшли справжнього серійного вбивцю Таборовського маніяка Сергія Кравченко,
який 17 вересня 2003 року задушив і намагався згвалтувати одну із жертв - Вєру Кришталь,
яку доблєсні миколаївські міліціонери-прокурори і судді повісили на тракториста.
Нині КОля-троакторист відсидів вже 15 (п"ятнадцять) років за 2 "глухаря" - два вбивства, які він - не вчиняв.
https://ua-antiment.livejournal.com/483281.html

Всі ці факти зафіксовані в матеріалах кримінального провадження прокуратури Миколаївщини:
КП №42013160190000018 по ст.365 КК по катуванням Сливоцького.
Але Обл.Прокуратура часів правління Юрія Віталійовича Сейшельського - зокрема люди ставлєнніка Луценка - Тараса Дунаса - закрили дане кримінальне провадження по тортурам і катуванням проти ментів і прокурорів.

Скоро відбудеться черговий суд проти прокуратури Миколаївщини,
яка вигоражує катів у погонах - тих, хто організував і практикував тортури, катування і тримання у переповненому підвалі Вознесенського РОВД тракториста Сливоцького.
Справу слухає пан Суддя Дірко І.І. з Центрального райсуду м.Миколаєва.
Зберігайте паніку)
Слідкуйте за анонсами.
На місці Сливоцького завтра можеш опинитись Ти, чи твоя близька людина. Лиша тому, що міняйлам-царюкам-войтовським-волковським-верещакам просто захотілося помірятися чоловічими статевими органами...

Проект "Вбивці, які не вбивали"

судова корупція, Сливоцький Коля, прокурорське свавілля, acab, корупція в суді, прокурорський бєспрєдєл, корупція в судах

Previous post Next post
Up