Суд схвалив викрадення людини. Дав дозвіл на тортури і катування.

Jul 07, 2016 19:23







Суд схвалив викрадення людини. Дав дозвіл на тортури і катування.
Це коротко про вчорашнє рішення Апеляційного суду Миколаївщини в справі Сливоцького.
Підставою для подачі Заяви про перегляд вироку за нововиявленими обставинами стали нові факт, нові документи і матеріали досудового розслідування (проти міліціонерів-катів), які свідчили зокрема про те, що :
1) Миколу Сливоцького всупереч рішенню суду (санкції про тримання його під вартою в СІЗО Миколаєва з 06.11.2003) викрали, і тримали більше місяця в ямі (місце, яке прокуратура називає "ІТТ м.Вознесенська").
Це кімната в підвалі Вознесенського райвідділу, 2 х 3 метри завширшки, без туалету (замість туалету - 40-ка літрова пластмасова діжка з гівном), 4 нари на 12 арештантів, відсутня вєнтиляція, вода, їжа, в т.ч. і гаряча їжа, відсутні прогулянки, доступ до телефону, а також і - доступ до адвоката - теж відсутній; на додаток - вас б"ють і не дають спати співкамерники - міліцейські "шестірки" (які за дозу наркоти виконують вказівки слідчого);
2) по факту тортур і катувань прокуратурою області було порушено кримінальне провадження № 42013160190000018 по ст.365 КК відносно міліціонерів, які викрали та катували СЛивоцького на досудовому слідстві, в т.ч. підвішували 03.11.2003 р. в лісі Колю СЛивоцького на дибу із застібнутими ззаду наручниками, жорстоко били, вимагаючи явки з повинною у вбивстві потерпілої Віри КРишталь.
3) інкриміноване Сливоцькому вбивство потерпілої Віри КРишталь (яка загинула насильницькою смертю 17.09.2003 р. в селі Табаровка під ВОзнесенськом) вчинив серійний вбивця - маніяк Кравченко Сергій Іванович, про що свідчать беззаперечні докази (експертиза СМЕ, його явки з повинною, показання очевидців подій тощо);
Однак суд залишив поза увагою аргументи Заявника і його захисників ніяк це не аргументуючи, і не пояснюючи. http://mka.court.gov.ua/sud1490/news/280100/
Пояснити це просто - суддя ЦАРЮК В.В, і суддя Войтовський С. (які винесли Сливоцькому обвинувальний вирок, навісивши на нього "глухарі" - базувався виключно на "явках", вибитих у Сливоцького під тортурами), в такий спосіб "трійка" на чолі з суддею Чернявським А.С. рятували своїх "коллег" - перевертнів у мантіях, які винесли завідомо неправосудне рішення влітку 2004 року.
З тих пір тракторист Микола Сливоцький відбуває довічне ув"язнення волі за злочини, яких не вчиняв.
Захист продовжує боротьбу за звільнення без вини засудженого Миколи СЛивоцького. Будемо Вас інформувати про наступні події.
06.07.2016 захист Сливоцького подав в Прокуратуру Миколаївської області в порядку ст.214 КПК Заяву про злочин, вчинений прокурорами Миколаївської обл.
БУЦ Геннадієм та ВОЛКОВСЬКИМ Тимуром Олександровичемпо фальсифікації справи про вбивство Віри Кришталь 17.09.2003 (с.Таборовка, Вознесенський р-н), що призвело до звільнення серійного вбивці Кравченка Сергія Івановича, і притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності по ч.2 ст.115 КК (ч. 3 ст. 364, ч. 2 ст. 366 КК).

суддя Чернявський А.С., Царюк, суддя Заголдний, суддівське свавілля, суддя Царюк, коррупция в судах, корупція в суді

Previous post Next post
Up