Анонс Проекту "Вбивці які не вбивали": суд 06 липня 2016 @Mykolaiv

Jul 05, 2016 11:13

Анонс Проекту "Вбивці, які не вбивали": 10-30 ранку 06 липня 2016 - суд по справі Сливоцького Колі в Миколаєві (Апеляція на відмову про перегляд вироку за нововиявленими обставинами).

Держава без правосуддя - лише шайка розбійників! (С) Св.Августін














В тракториста Колі Сливоцького під тортурами вибили зізнання у 2 вбивствах, яких він не вчиняв. Вирок - побудований виключно на зізнаннях-явках, отриманих в результаті застосування найжорстокіших тортур-катувань.
В першу добу після арешту (Микола вкрав мікроволновку, тому і потрапив в поле зору міліції), миколаївські міліціонери вивезли Миколу в лісосмугу і підвісили його на дибу! На дибі його тримали 5-6 годин, і безеперестанно били, вимагаючи зізнатись у вбивстві потерпілої Віри Кришталь в с.Табаровка (яку, як відомо вбив серійний маніяк Сергій Кравченко (Табаровський маніяк)).

Суддя Заголдний і ще двоє перевертнів із касації - залишили неправосудний вирок Миколаївського Апеляційного суду за 2004 рік в силі.

Тракторист Коля Сливоцький вже відсидів 13 (тринадцять) років за вбивства, які не вчиняв. У хлопця є алібі. Але суддям на то начхати! Беріть шини і приходьте на суд. Давно не падали паркани судів, райвідділів і прокуратур!

Тел.для акредитації 0633600-911
Місце суду: Миколаїв, вул.Садова - Апеляційний суд Миколаївської обл.
***
Як підтримати Колю Сливоцького і Проект "Вбивці, які не вбивали"?

Дуже-дуже просто, насправді.
Наприклад, допоможіть нам придбати квитки Київ-Миколаїв-Київ, будьласка, або надрукувати листівки тощо. Наша картка Привата: #5168 7556 2592 0638 (Лебідь В.П.)
Дякую уклінно всім і кожному, хто допомагає звільняти без вини засудженого Сливоцького Колю!

Проект "Вбивці, які не вбивали"
тел. 063-36-00-911

Миколаїв, корупція в прокуратурі, Вбивці які не вбивали, Волковський, Буц Гена, прокурор БУЦ Геннадій, суддя Заголдний, суддя Царюк, Луценко, корупція в судах, корупція, хабарництво, Порошенко, СВОБОДУСЛИВОЦКОМУ

Previous post Next post
Up