Як працівники міліції допитують неповнолітніх

Sep 28, 2015 21:00

Як працівники міліції допитують неповнолітніх

Події відбуваються 29.11.2014р. в службовому кабінеті прокурора Малинського р-ну, Житомирської області. На відео неповнолітній Олег Р.- друг Артема К., розповідає, як його "допитували" працівники Малинської та Житомирської міліції. Відео: https://youtu.be/pR9Ye8CR4FU
А спочатку прокурор говорив, що все в межах закону: http://youtu.be/l8TjVVwQAEo
***
September 19 at 3:51am · Edited ·
На Артема Артем Котков було вчинено замах. Ввечорі 18.09.15 Вбивця напав на підлітка прямо в дворі домоволодіння Коткових в с.Лумля. Накинув школяру на шию удавку й почав душити. Артема врятувала поява матері - вбивця не зміг довести свій умисел до кінця. Втік. Викликали міліцію і швидку. Нащастя, Артем і цього разу вижив. 2 замахи на життя підлітка за один лише тиждень - не забагато?

***
Про замах на 16-ти річного Артема Коткова (Лумля. TwinPeaks)

Перед цим влітку 2015 були спроби спалити будинок Коткових. Хтось регулярно підпалював траву навколо будинку КОткових в с.Лумля.
Також - на стіні клуні-хліву Коткових влітку невідомі писали погрози, в т.ч. були й погрози вбивством усім членам родини, включаючи і двох молодших неповнолітніх братів Артема -- а їх за що?! Не кажучи вже про маму і бабушку Артема. Їм теж було "послання"."Якщо не сядеш - то ми вас усіх вб"єм, всіх зпалим!" (цитата з "послання", був також намальований хрест з ініціалами всіх членів родини...)
17-18.09.15 мого підзахисного Коткова тричі намагалися як мінімум покалічити, як максимум - вбити. Двічі в Артема стріляли. Стріляли зухвало, нахабно, посеред біла дня, і в присутності свідків. Міліція - нікого не впіймала, і навіть не намагалася нікого розшукати...
Сьогодні зранку я виїжджав на місце події в с.Лумлю - робив ОМП - знайшов місце звідки здійснювали постріли. Це закинутий будинок - навпроти (15 метрів від будинку Артема).Те що злочинці не влучили - це просто Диво!
Розстріл 9-ти класника з пнєвматичної (прєдположительно) гвинтівки фактично в притул, протягом двох днів поспіль, це нормально?Нерозслідування даних злочинів міліцією Малина - це нормально?! Вочевидь, що так. Тому що напевно їх це влаштовує. Як і прокуратуру Житомирської обл., і карний розшук Житомирщини.
Ввечорі 18.09.15 в пятницю на 16-ти річного Коткова Артема напали. Напали - прямо у дворі його домоволодіння в селі Лумля! Накинули на шію удавку ззаду і почали душити, поки Артем не втратив свідомість. Мати знайшла тіло знепритомного неповнолітного сина, і на шії в нього було закручено шнурок.Своєчасна перша медична допомога, і викликана швидка - врятували життя малому. Але це - друге Диво за 2 дні.
Замах вбивці довести до кінця нащастя так і не вдалося, через те, що мама Артема вийшла з будинку і фактично зпугнула вбивцю.І головне. Міліція Малина - знову знищила всі докази!!!Зокрема, було знищено єдиний слід від ноги підозрюваного - який вказував на злочинця - слід від ноги підозрюваного слідчі МВС Малинського РОВД так і не вилучили (тре було викликати криміналістичну лабораторію і робити зліпок від сліду ноги).Навіщо?! Подякую слідчому Міхненко С. і Ользі Романівні за знищення також і другого доказу - шнурка-яким душили (вони просто поклали його в кишеню, без понятих, без складання відповідних документів по КПК тощо)...Що це - некомпетентність? байдужіть? покривательство вбивць?
p.s. Це - війна, рєбята. І я Вас знайду! Хто б ви не були.
***

Див. Відео (розповідь очевидця): https://youtu.be/pR9Ye8CR4FU)
Це було в Малинському райвідділі наприкінці листопада "14. І саме їхні прізвища зазначені в "бамагє", яку їм надав слідчий обл.управління МВС в Житомирській обл. Нагаль С.С. для проходу в Сізо #8 Житомира, де зазначено чорним по білому, що вони можуть спілкуватись-"бєсідувати" (пити чай з плюшками) з 15-ти річним підозрюваним БеЗ адвокатів!
Це начальник управління карного розшуку Житомирської області полк. Бугира В.П. і його заступник.
полк.Бугира декілька разів приходив до Артема: і в Малинському РОВД 28.11.14, і в Сізо#8 Житомира 16.12.14 - і застосовував недозволені методи, вимагаючи від Артема "явку", знаючи, що хлопець злочину не вчиняв. Доречі, полк.Бугира і далі працює собі начальником управління карного розшуку Житомирщини, ажде в нього є "дах" в прокуратурі - прокурор Козлов Ю. (заст.прокурора області по дітях) його кришує.

***
Вот кстати видео: https://youtu.be/d_435bqMLjk (угрозы, которые еще весной 2015 на стене писали у Артема дома...)

Інші матеріали (відео, документи):
1) відео: Неповнолітній в'язень Репортерська сотня 29 травня 2015: https://youtu.be/mCy8W-eDnSU

2) это еще статья по теме: http://avvocato-oleg.livejournal.com/447232.html
"Історія про житомирських перевертнів і сліпу прокуратуру. Або ворон ворону…"

Передісторія
(Задачка для першокласника.) Підозрюваного 15-річного Артема міліціонери затримали о 15-30 27/11/14 вдома. Доставили в Малинський РОВД. Проводили "бесіди" без адвокатів, і без мами, папи чи навіть педогога. Адвоката безоплатної правової допомоги викликали лише о 21-18. Адвокат прибув о 21-30 до РОВД. Док-ти тут
Питання:
1) Скільки часу\годин, хвилин?\ доблєсні міліціонери "бесідували" з неповнолітнім в Малинському РОВД без адвоката?
2) Через скільки часу після фактичного затримання був складений протокол про затримання особи?
***
Недозволені методи ведення слідства щодо неповнолітніх - почерк полк.Бугири

Знайомтеся, будь-ласка, полк.Бугира Віктор Петрович- начальник карного розшуку Житомирської області. Людина, яка особисто застосовувала недозволені методи ведення слідства до затриманого неповнолітнього ввечорі наприкінці листопада 2014 в Малинському райвідділі міліції. Полк.Бугира особисто несе відповідальність за фабрикацію кримінальної справи по ч.2 ст.115 КК проти 9-ти класника з с.Лумля 15-ти річного Артема К.

Ми з колегою роздрукували фото всіх ментів карного розшуку області, які 28.11.14 незаконно (без ухвали суду, всупереч ст.208 кпк) зайшли в помешкання Артема і фактичного викрали його з будинку, примушували писати явку з повинною у вчиненні злочину, якого він не вчиняв - провели впізнання по фото. Артем впізнав полк.Бугиру В.П. в числі тих, хто застосовував недозволені методи ведення слідства до затриманого.

Полк.Бугира В.П. Без присутності і навіть виклику батьків, БЕЗ адвокатів-захисників 6 (шість) годин допитував неповнолітнього в Малинському равідділі міліції, погрожуючи сексуальним насиллям неповнолітньому (казав що кине в сізо, де малого будуть ґвалтувати інші зеки, якщо той не напише "явку" з повинною під диктовку міліції). Фактично полковник примусив неповнолітнього зізнатися у вбивстві, якого Артем не вчиняв.
Так само ці перевертні вчинили з 15-ти річним свідком, однокласником Артема - Олегом Р. Олега примусили дати лжесвідчення проти Артема, що він, начебто, чув від Артема що той вбив жінку-сусідку. Що є абсолютною нісенітницею.
У хлопця є алібі. Відсутній мотив і причини для такого страшного злочину як вбивство. Відсутні докази. Тим не менш житомирські правозахоронці продовжують фабрикувати справу.
На 12-30 30.06.15 заплановано попереднє судове засідання по цій кримінальній справі в Коростенському міськрайонному суді Житомирщини. Всі звинувачення розвалилися- бо доказів - катма, і бути в принципі не може, бо хлопець - до вбивства не причетний.

Полковник Бугира В.П. з Облуправи МВС Житомирщини на пару з своїми друзями-перевертнями 7 (сім) разів змушували Артема рєпєтіровать дачу показів, повторювать вголос текст, який вони йому надиктували (текст «явки» з повинною). І тільки після цього - покликали адвоката. Як тільки 28.11.14 о 21-30 прибув адвокат, його позбавили можливості конфіденційно поспілкуватись з клієнтом (в кімнаті для допитів постійно знаходились інші співробітники міліції), після чого фактично одразу слідчі і прокурор Малина Герич Руслан - занесли відео-камеру в слідчий кабінет і почали знімати це "порно", цей дешевий спектакль, архівне відео якого ми потім дивились в суді. Як малий розказує заздалегідь завчений, надиктований полк.Бугирою текст "явки".

Всі хто фабрикують справи про вбивства - самі є злочинцями. Оскільки справжнійвбивця, чи вбивці - досі розгулюють на свободі. А держслужбовці: прокурори і мєнти замість розшуку справжніх насильників - займаються "підвищенням показників розкриваємості вбивств" на Житомирщині. Доколє?

Полк.Бугира В. потім взимку 2014-15 рр. двічі приходив в Сізо #8 м.Житомира до Артема, поки він був під вартою і проводив 40-ка хвилинні "бєсіди" з неповнолітнім, "переконуючи" його зізнатися у вбивстві, якого він не вчиняв. (Див.лист від начальника сіЗо #8). Знову - без виклику і присутності адвокатів. Наша міліція нас бєрєжьот! Прокуратура Житомирщини, яка типу розслідує ці службові злочини в рамках "фактової" справи включає дурака. "Моя твою не понімать..."
З полк.Бугири - як з гуся вода. ЙОго навіть не звільнили з посади після всього...
Ну що ж, доведеться звертатися до Євросуду - склад порушення в рамках ст.3 Євроконвеції як кажуть на ліцо. Знову за хабарників і корупціонерів з прокуратури будуть розплачуватись прості платники податків, тобто ми з Вами...

Проект "Вбивці, які не вбивали"
***
Annex 1
Матеріали відносно полк.Бугира В.П.:
або як фабрикувалась справа проти 15-ти річного Артема КОткова.

Матеріали розслідування прокуратурою фактів застосування недозволених методів до 15-ти річного Артема КОткова 27-28.11.15 (фабрикація справи про вбивство в с.Лумля):
https://drive.google.com/folderview?id=0BwdqVJBfgZsxMDh2R1ZsTjRCQ0k&usp=sharing

корупція в МВС, корупція в прокуратурі, полковник БУГИРА, наша милиция нас бережет, полковник МВС БУГІРА В.П.

Previous post Next post
Up