АНОНС: о 12-00 пятн. 21.08.15 суд по перегляду помилкового вироку по справі СЛИВОЦКОГО Миколи

Aug 12, 2015 19:18





АНОНС Проекту "Вбивці, які не вбивали"

АНОНС: о 12-00 пятн. 21.08.2015 - суд по перегляду помилкового вироку по справі СЛИВОЦКОГО Миколи (ст.115 ч.2 КК)
11 (одинадцять) років або більше 4000 (чотирьох тисяч) днів і ночей провів у в’язниці 33-річний Микола Сливоцький. Восени 2003 року в результаті застосування катувань і тортур співробітники карного розшуку міліції Миколаївщини змусили парубка оговорити себе і підписати «явки» з повинною по двох «глухарях» - нерозкритих вбивствах.
Корумповані прокурори сфабрикували кримінальну справу, відпустивши реального маніяка і вбивцю, натомість запроторивши до в’язниці 20-ти річного Миколу Сливоцького. Причина банальна - бажання прокурорів підзаробити (гроші, зірки на погони тощо). Що, власне їм і вдалося…З подачі прокуратури області за декілька судових засідань 21.06.2004 року Миколу Сливоцького суд визнає винним у вбивствах і зґвалтуваннях, яких той не вчиняв. 27.01.2005 Верховний суд - залишить все це в силі. Прокурор (екс-слідчий МВС) Тимур Волковський**, який цю справу сфабрикував - очолить відділ в обласній прокуратурі Миколаївщини, по надзору за міліцією. Лише через 11 років Апеляційний суд Миколаївщини візьме до розгляду заяву Сливоцького про перегляд його справи за нововиявленими осбтавинами. Чи буде суд розбиратися в суті цієї справи і чи виправить судову помилку - ось питання. І чи буде надалі прикривати все це свавілля і бєзпрєдєл?
Відео: https://youtu.be/1W8jFTENyzk та https://youtu.be/0WaDrxOUICk
Місце суду: Апеляційний суд Миколаївський обл., м.Миколаїв вул.Садова, 2А суддя МАРКОВА Т.О. (головуюча)
Акредитація: Проект "Вбивці, які не вбивали" 063-36-00-911

***
Annex:

TV Программа: "Приговорен пожизненно" (відео)

В «Говорить Україна» обратилась Светлана Сливоцкая с просьбой помочь ей освободить своего сына, приговоренного к пожизненному заключению.

9 лет назад Николай Сливоцкий сознался в том, что собственными руками убил двух женщин. За совершение этих преступлений Николай был приговорен к пожизненному заключению. Уже 9 лет он сидит в тюрьме, а его мать обивает пороги прокуратур и адвокатских контор, пытаясь освободить сына. Светлана Сливоцкая уверена - ее сын невиновен.

В студии «Говорить Україна» разберутся, кто же Николай Сливоцкий - убийца или невинная жертва «оборотней в погонах»?

http://youtu.be/0WaDrxOUICk

http://youtu.be/jdVypsiv9ks

http://youtu.be/OxUN2NnUCSg

http://youtu.be/PzjbNBM2_NY

http://innocentsukr.blogspot.com/2012/11/10-20am-27112012.html




*** - Тимур Волковський працює нині Заст.Прокурора в:
Первомайська міжрайонна прокуратура
Контактні телефони: 05161-4-36-07
55213, м.Первомайськ, вул.К.Маркса, 18
pervom@myk.gp.gov.ua
Керівник: Буц Геннадий Олександрович - Первомайський міжрайонний прокурор
***
В Україні стартував проект на захист прав безневинно засуджених за вбивство. В рамках Проекту "Вбивці, які не вбивали" група юристів і журналістів проводитимуть журналістські розслідування, результатом яких буде створено радіо- і теле- передач про людей, яких засудили за злочини, яких вони не скоювали. Також на цю тему знімуть документальні фільми і видадуть книгу.
Ініціатори цього проекту неодноразово зтикалися з долями людей, які були засуджені за вбивство за відсутності будь-яких переконливих і допустимих доказів і були абсолютно невинними.

хабарництво, arbitriary arrest, АНОНС Проекту Вбивці які не вбивали, корупція в прокуратурі, прокурор Волковський Тимур, корупція в судах, arbitriary detention

Previous post Next post
Up