Паралельні світи

Jul 22, 2015 20:40

Originally posted by avvocato_oleg at Паралельні світи
"Шаталі" паркан ГПУ сьогодні знову, вже по іншій справі - незаконного арешту Юрію Гукова-переговорщика по полоненим (витягує людей потроху з ям в ЛНР), мало того що ці маітоси-шокіни-перевертні закрили Юру і заговорюють зуби що "всьобудєтхорошо" (перекладаю - він сяде, і родичі будуть йому 10 років передачки носити в колонію строго рєжиму). Для кого "все буде" хорошо? Складу злочину - нема, доказів - нема, а Юру вже місяць протримали в найгіршому СІЗО України.
Тим часом прогулявся я на парковочкє ГенПрокуратури, і прикинув, що якщо продати весь цей сирітський-прокурорський транспорт з аукціону, то можна легко вдягнути-обути-озброїти і придбати транспорт як мінімум для двох батальйонно-тактичних груп. З такими силами можна і Крим звільнити від окупантів, і на Донбасі мир встановити. Робіть висновки, сєпари - не на Сході, вони - в обласних прокуратурах і на Різницькій засіли.

Тим часом у волонтера Алла Чонгар і групи "Чорний Тюльпан" (Відео: https://youtu.be/A_ddILtZC7o та Відео-2 "Волонтеры больше не могут вывозить из АТО погибших бойцов" https://youtu.be/Gu6XNFWV5VI) немає коштів на бензин! Єдині в Україні волонтери, які вивозять із зони бойових дій загиблих героїв і по людські їх ховають - не мають за що купити бензин! Це нонсенс! Паралельні світи!

подвійні стандарти, ГПУ, Чорний Тюльпан, прокурори

Previous post Next post
Up