Катування і тортури в міліції Боярки. Справа Івана Гріценка

May 21, 2014 10:02

Підозрюваного Івана Олександровича Гриценка до напівсмерті побив слідчий міліції Євген Власюк з місцевого Києво-Святошинського РОВД. У будь-якому випадку про це заявив підсудний Іван Олександрович на суді 20.05.14.

Під час відео-конференції з СІЗО №13 неозброєним оком було видно, що Іван Гриценок - весь синій від побоїв. І не може нормально ні сидіти, ні стояти.
Як стверджує підозрюваний, слідчий бив його в райвідділі м.Боярка відразу після суду по санкції 9 травня 14 року, коли адвокат поїхав додому, а він зі слідчим залишився віч-на-віч.
У 31-річного хлопця переламані ребра. У двох місцях пробита голова. Слідчий Власюк бив Ваню по голові пластиковою дубиною "тонфа" (так-так, саме тієї пластмасової дубиною, від удару якої тріскає черепа, ломаються кістки тощо).
В такий спосіб слідчий очевидно вибивав "явку" з повинною. Ось так розслідуються кримінальні справи!

Так, забув сказати, що прокурор на суді в апеляції назвав підозрюваного (цитую) "злочинцем"!
Це ще задовго до винесення вироку! Двоє з трьох суддів (колегії) аж прокинулися відразу! Головуючий зробив зауваження прокурору після мого протесту. Занадто ріжуть вуха такі заяви, не підкріплені жодними доказами. Яка там презумпція невинуватості? Ні, не чули. Не знаємо.

Ваня Гріценок зараз - на санчастині СІзо # 13. Жити йому залишилося при таких травмах недовго (до того ж у нього важка хвороба, гепатит). Вані світить 7 років позбавлення волі за злочин, якого він не скоював. Відео: http://youtu.be/I-kq9kj_EsA.









Читайте також статтю: "Презумпция виновности судьи КОЦЮРБы" (про те, як Івана судили 09.05.14)

http://ua-antiment.livejournal.com/412116.html

катування в міліції, катування та тортури в міліції

Previous post Next post
Up