ЗАТРИМАНІ АКТИВІСТИ-АНТИКОМУНІСТИ. За порожні транспаранти (ВІДЕО)

May 06, 2013 23:53

Анонс: 09-30 07 травня 2013 в Шевченківському суді Києва (на Смирнова-Ласточкіна, 10 "Б") - продовження адмін.суду над активістами КУПР - Танею Ліходєєвою за участь у 1-шо травневій мирній демонстрації. Очікується допит свідків тощо. Буде цікаво! http://bilozerska.livejournal.com/720629.html
***
Originally posted by bilozerska at ЗАТРИМАНІ АКТИВІСТИ-АНТИКОМУНІСТИ. За порожні транспаранти (ВІДЕО)
Сьогодні, 1 травня 2013 року, біля 10-15 активістів КУПР і Комітету визволення політв’язнів на розі вулиць Хрещатика і Прорізної вийшли назустріч мітингу комуністів з чистими аркушами ватману і фарбою, з наміром розкласти ватман на дорозі і намалювати гасла.
Біля 40 міліціонерів спочатку відтіснили активістів з дороги, потім затримали трьох: Сергія Мельниченка, Тетяну Лиходєєву і Єлизавету Жарікову. Їх відвезли у райвідділ на Прорізній.

Про це ІА "Поряд з вами" повідомив присутній на місці події активіст Мар’ян Ощановський.

image Click to view



UPD. 11:15. Щойно зателефонував Олександр Мiсюра, його також затримали нi за що, вiн просто стояв бiля метро "Хрещатик" та дивився на демонстрацiю комунiстiв, до нього пiдiйшло 3 "беркути" та попросили пройти з ними, зараз вiн знаходиться у віддiленнi мiлiцiї метро Хрещатик.

UPD. 12:20. Олександа Місюру у супроводі працівників міліції ведуть у райвідділ на Прорізній.

UPD. 14:25. Затриманих відпустили. Суд завтра об 11:00 у Печерському суді. На Сергія Мельниченка склали адмінпротокол за статтею 185, на дівчат - ст.173. Олександра Місюру викликають у суд як свідка.

ФОТО МАР’ЯНА ОЩАНОВСЬКОГО:


















незаконні арешти, право на мирні зібрання

Previous post Next post
Up