На полях

Dec 02, 2013 23:24

Оригинал взят у promonaut в На полях

Наше біднятко Ющенко перейнявся анархізмом Майдану, забуваючи, який порядок і субординація були за його правління:)

Жодного слова про головні і єдині вимоги - негайна відставка прем'єра з кабінетом і за ним - президента...
Виявляється, треба заспокоїтися (так, гейби двійошник-п'ятикласник не розуміє кому слід більше хвилюватися), не перериваючи голубокровну лінію президенства, продовжити якісь перемовини з ЄС і згідно законодавства покарати останніх винних! Які напружені звивини, який політ думки!
Навіть у сміхотворного Яценюка таке вже краще виходить:)

Звісно, добра була б научка, коли б гапазиція допетрала, що Янукович повинен в такий-то термін публічно зректися влади на тому місці, де Ющенко на повітрі колись прийняв на себе обов'язки - хоча б мале коло замкнулося...

З більшим колом - більші проблеми, адже не скоро дійде до того, що чільників саджатимуть не за вигаданими звинуваченнями - за справжніми ж не можна саджати, бо це буде прецедент для них самих. Їм покищо краще продовжувати одноосібно вирішувати долю собі подібних, або як мовиться у дусі останніх слів Ющенка - "полк налєво, полк направо - я теж хочу керувати, розповідаючи що і кому слід робити".
Справедливості ради треба відмітити, що таку ж пургу несуть і гриценки, і наймані глашатаї Євромайдану, заговорюючи однє єдине питання...
"Очєнь нужни салфєткі, гдє-то до 7 января... А здєсь рєклама бесплатного рєсторана Шкварочка - будєм пітатса долго і упорно..."

Головне, більшість розуміє це і тому підтримує свій, а не провладний вектор розвитку. Це і є та різниця з 2004-м.

Завтра у солом'яного бичка вирішальний, чорний день, коли звірина занюхає його бочок і об'єднається у своєму традиційному полюванні.

Политика, Майдан, Наболело, конструктив

Previous post Next post
Up