Законодавчий анонізм парламентських збоченців

Aug 16, 2013 08:49


Привіт ЖЖ-ляни.

Літній антракт-відпочинок добігає кінця, чергові пленарні засідання вітчизняного Верховного кнесету уже не за горами, а тому незабаром знову матимемо всі шанси поринутись з усією головою у виставу, назва якої українська політика.

Однак, літо літом, а деякі народні обранці подавали свої законодавчі ініціативи, навіть у період відпусток. Більше того, чи то по причині сильної спеки, чи то внаслідок якихось власних депутатських критичних днів, але зміст деяких зареєстрованих до розгляду із них є по меншій мірі дивним, якщо взагалі не сказати безглуздим.

Проте, на "вкус и цвет товарищей нет", тому хто знає, може Вам і сподобається.

Дрес-код для адвокатів
Скандаліст і заодно "народний мєнт" Генадій Москаль пропонує привести в належний зовнішній вигляд та зобов'язати до спеціального дрес-коду в залі судових засідань українських адвокатів. и то Москаля провокують міні-спідниці молодих адвокатес, чи то їх потерті джинси нагадують совковий дефіцит - але ініціатива уже в парламенті, тому хочеш не хочеш, а доведеться розглядати

Політичне б...во у Верховному Борделі України
Депутати від Об'єднаної опозиції Людмила Денисова та Андрій Сенченко зареєстрували в парламенті законопроект щодо так званого явища "політичної проституції". Детально не буду вдаватись до подробиць, адже писав про це раніше. Тому, в разі чого клікайте сюди Політичне б...во у Верховному Борделі України

Собачі бої за правилами
Регіонал Антон Яценко занепокоївся собачими боями і вніс законодавчу ініціативу заборонити їх зовсім. У випадку порушення відповідної заборони, депутат пропонує карати порушників штрафом у 3,4 тисячі гривень або ж тюремним строком на 3 роки.

Зі святом Пакраща Вас
Ще один опозиціонер Сергій Терьохін пропонує відмінити вихідний 2 травня і додати українцям нове свято - свято "Пакраща". Цього дня, за словами депутата, пропонується відзначати найгірших чиновників та членів уряду.

По буцаємо?
Вічний спортсмен Микола Томенком разом зі своїми колегами Михайлом Блавацьким та Артуром Палатним ні з того, ні з сього заікавились шкіряними м'ячами, а точніше зменшенням зборів на їх ввезення. Не виключення, звичайно, що у депутатів свій меркантильний інтерес, бізнес можливо хочуть почати чи просто у футбол поганяти, однак парламент все ж має розглянути і у випадку підтримки, може знитиси вище згадані збори майже у 10-ь раз.

Ларьок-марьок
Проте, найоригінальніше вирішив проявити власні законодавчі таланти безпартійний нардеп Валерій Мошенський. Останній, з метою економії пропонує дахи всіх тимчасових торгових точок (ларьків, кіосків тощо) та інших павільйончиків обладнати сонячними батареями. Причому кіоски без сонячних батарей автор пропонує відключати від електромережі.

Ну от, ніби все:). На сьогодні, по крайній мірі. Адже креативу наших народних обранів давно немає меж і ніхто не знає, що чекає на нас завтра. Тому, поживемо, побачимо, а поки що цікаво почути хто, що думає з приводу вище сказаного.

Шутить изволим

Previous post Next post
Up