Про Kyiv Comic Con . Частина друга.

Jun 08, 2015 16:16

Originally posted by falkoner at Про Kyiv Comic Con . Частина друга.

Те що треба заповнило тіло
Вбило
З неба впав герой
Те що було заповнило дуло
Вбило
З неба впав герой
На вихідних побував на першому в Україні ( те що відбувалося в Одесі і фестом то не назвеш) фестивалі Kyiv Comic Con . Друга частина в заголовку, бо фоточки будуть нижче з другого дня фестивалю. Вони просто зараз на компі є.




Що ж таке Comic Con? А це міжнародний щорічний фестиваль, що проходить у місті Сан-Дієго вже 35 років.Фестиваль був заснований Шолом Дорф і спочатку замислювався як виставка коміксів. Зараз же він зібрає мільйони фанатів зі всього світу, багато з яких живуть в Україні.
Перший же український фестиваль безумовно вдався. Такої кількості відвідувачів не очікував ніхто, організатори в першу чергу)). Тому чи не єдиним мінусом дійства стала довжелезна черга на вході в перший день. Все інше було супер!
На фесті можна було пограти і настільні і комп'ютерні ігри , причому з гарно облаштованих зонах. Гіковскої фігні за інтересами теж вистачало.Комікси. книги, футболки, костюми... іще багато-багато чого!
Тут же було відпочити, або перекусити, чи просто поспати)). Можна було спробувати помалювати на професійних графічних планшетах, чи створити собі забавку за допомогою 3D ручки.

Величезний респект косплеєрам ( для тих хто не в курсі, це люди в костюмах своїх улюблених супергероїв) , вони просто таки створили атмосферу свята.

Ну і орги молодчинки. сподіваюся наступного року вони зроблять фест ще масштабнішим і цікавішим. А зараз нехай просто висплються)).
















Особисто мені дуже цікаві були презентація нового українського фільму за мотивами українських же коміксів " Максим Оса", який вийде в прокат наприкінці 2016 року...




...і перезентація електронної версії коміксу "Дао Гопак"























































Оригінал публікації ось туточки

Фестивали, Київ, Киев

Previous post Next post
Up