forko in ua

post

Feb 04, 2015 11:55

Originally posted by muziker at post
Шановні Камради!
Я розумію, що зловживаю Вашою довірою, але обставини знов вимагають від мене просити Вашої підтримки і допомоги. Прошу,звісно, не для себе. Прошу для бійців 79ої бригади, батальйону протитанкових керованих ракет(ПТУР)

Звісно, можна мене відправити до Бірюкова,який жваво рапортує про повне забезпечення 79ої,або до ВФ ВО "Вільна Україна", яка збирає кошти для потреб їх же. Можна,але не варто-був вже, зараз вони не допоможуть. Не мені оцінювати їх роботу, тим паче критикувати або затівати міжусобиці. Ми робимо спільну справу і, безперечно, клопоту вистачає всім. Тому,в черговий раз вимушений звертатися по допомогу до вас.
Щоб ви зрозуміли, підрозділ виконує завдання по знищенню ворожої бронетехніки в районі Авдіївки,Пісків,Тоненькому на підступах до Маріуполя, були вони свого часу і в славнозвісному аеропорту тощо. Так вже вийшло, що вони не надто розбалувані увагою волонтерів, тому,більшість необхідного, купується власним коштом, це стосується навіть ремонту техніки і деяких суто війскових приладів. Форму їм видали, нормальну,нову,якісну, але вона вся 50го розміру 6го зросту. Не всім пощастило підпасти під такі параметри,певно, це похибка Божа чи то воля,чи , чи то прорахунок, що не всі ми маємо однаковий об'єм та площину.
Публікую повний список необхідного,хоч розумію,що в повному обсязі він непід'ємний. Розуміють те ж і бійці. Будуть вдячні за будь-яку допомогу.
Форма любая комплект
р50-4 - 2 компл.
р52-5 - 2 компл.
р52-4 - 1 компл.
Сапоги резиновые р.44-45 - 3 пары
Разгрузка - 3 шт(а то броня облегченная купили, а магазины совать некуда)
Карманы для рации открытые - 7шт
Чехол (кавер) на каску размер 64 - 3 шт
Рация Baofeng UV -5R - 3 шт
Тепловизор - 2 шт
Бинокли - 2 шт
Кровоостанавливающие бинты и порошки
Носки, трусы
Ключи рожковые-накидные 8-24
Генератор бензиновый 1квт
Бензопила(небольшая)
Овощи сушеные, крупы

Якщо хочете відправити щось особисто, відправлю в особисті повідомлення контакт бійця батальйону.
Якщо хочете щоб це зробив я:
приват:6762 4683 0187 4339 Прокопенко Игорь Владимирович
41001417196248- яндекс-деньги.
Якщо маєте змогу допомогти чимось зі списка,пишіть в коментарі.
Фотозвіт гарантую.

p.s. На кошти,що залишились після поїздки в Маріуполь,вже завтра будуть придбані медикаменти і відправлені на госпіталь до Красноармійська

Армия, Армія, Мути добро

Previous post Next post
Up