футуристичне

Jan 30, 2015 11:54

   Задали на курсах написати щось про те , як уявляю собі майбутнє. Вийшло щось таке (в перекладі на літературну українську).

Як і тисячі літ назад, так і тисячу літ в майбутньому , поки є людина, вона буде намагатися підлаштувати світ під себе. Але ні себе, ні свою природу змінити не зможе.
   Можливо, в майбутньому люди будуть мати застосування ,щоб літати в повітрі, як птахи, чи плавати під водою, як риби. Але це не замінить їм Землі і ніг, щоб по ній рухатися.
   Може бути, що як раніше діти появлялися з любові, тепер з пробірки, а в майбутньому їх можна буде штампувати на принтері, але це не замінить потреби в дітях.
   Цілком можливо, що через сотні літ люди будуть жити в одній країні і говорити на одній мові, але це не замінить їм індивідуальності , пошуку нових ідентичностей, потреби доказувати свою правоту, шукати собі ворогів і знищувати їх, вважаючи себе єдино правим. Хіба раніше стріляли зі стріл, а в майбутньому будуть з анігіляційних кульок.
  Можливо, в майбутньому не буде церков, але люди будуть мати таку саму потребу в молитві, як в проханні про заступництво.

Так само , як і тисячі літ назад, так і тисячу літ вперед люди будуть їсти, спати, бачити солодкі сни і зранку прокидатися з вірою у краще майбутнє.

(Хоча, може, все буде не так. Але тоді без людей).
  This entry was originally posted at http://u-o-i.dreamwidth.org/39348.html

бздури

Previous post Next post
Up