Грандіозна перемога над іудейською державою

Jul 06, 2017 00:16

Все посмеялись над Басуриным? Над Почаевской Лаврой?

А теперь наследники Перуна наносят ответный удар:

"...На базах АЗОВу відбулись урочисті шикування з нагоди Дня великої перемоги Святослава над хазарами. Ця подія є надзвичайно важливою для нас у цей героїчний період...

На шикуванні до бійців звернувся командир полку АЗОВ друг Мосе: «Ця грандіозна перемога над іудейською державою стоїть у ряду найбільш значущих подій слов’янської та світової історії. З невеликими силами князь зміг подолати ворога, який переважав. Це свідчить насамперед про хоробрість та професійно високий рівень вишколу його ратників. Непереможний дух та зброя нащадків Перуна знищили паразитичну систему. Ми можемо провести багато паралелей до сьогоднішніх подій. Проте найголовніше - це те, що ми повинні пам’ятати великі перемоги наших предків...

... Після урочистого шикування на базі Урзуф відбувся обряд створення святилища Перуна. Кожен підрозділ надав для обряду кинджали, встановлені по колу біля Перуна. На цьому сакральному місці буде проходити освячення зброї перед бойовими завданнями...."
(отсюда)

Скрин:


---------------------------------------------
Нет смысла вдаваться в реальные исторические дебри - очевидно, что самое важное для "патриотов", ради чего весь этот пафос - "грандиозная" победа над "паразитической иудейской системой".

После чего, видимо, Святослав создал самое справедливое общество в мире. Перун, святилища и прочие радости жизни. Так и жили бы великие славяне в святилищах, захватывали мир... Но снова пришли эти проклятые иудеи со своим христианством, исламом и всю лафу испортили.

Неплохо они там мозги промывают. У Почаевской Лавры достойные конкуренты. Зато патриоты, да.

антисемитизм

Previous post Next post
Up