Viimeistä melkein viedään

Apr 08, 2010 15:57

Alkaa olla pulkassa tämäkin päivä tässä. Viimeinkin. Vielä tosin pikkuisen pitäisi viitsiä pinnistää, jotta tulee oikeasti täyteen päivä. Harvinaisen tylsää touhua, kun ei ole mitään tekemistä. Am starting to sound like a broken record.

Pulkassa alkaa kyllä olemaan työharjoittelukin, enää huominen jäljellä ja sitten takaisin koulun penkille. Ei niin millään tahtois... Pelkkä ajatuskin aiheuttaa ahdistusta ja unettomuutta. Mutta pakko kai se tutkinto on tehtävä ja saatava, ei sitä muuten tunnu nykyään mitään töitä saavan. Ja sitä paitsi tarkoitus oli myös vaihtaa alaa pelkästä paperin pyörityksestä ja hengiltä jäätymisestä tietokoneen korjaukseen ja sen sellaiseen. Läppäriä korjatessa tulee yllättävän lämmin ja toisinaan jopa hiki virtaa. Kyllä kyllä, myös tuskan hiki. *virn*

Päivän hukassa ollut mutta tuiki tarpeellinen sana: työtodistus. Mielenkiintoinen kokemus pyytää esimieheltään työtodistu, kun et kuollaksesikaan muista miksi sitä kutsuttiin. No ainakin epämääräisen selostukseni jälkeen esimies tajusi mitä oikein olin vailla. Luonnollisesti jokseenkin huvittunut sanahukastani.

Ooh, kello on tarpeeksi paljon, joten heissan!

työ, jorina, random

Previous post Next post
Up