Jonkinlainen jatkumo

Mar 25, 2010 13:46

Ilmeisesti ei ollut tarpeeksi vaivaa poskiontelon tulehduksesta (onkohan tuo edes mennyt ohi vielä?) ja venähtäneestä nilkasta, ei ei, piti sitten hommaata itselleen vielä raivostuttava vatsatauti. Pahoinvointi ei niin ole minun juttuni. 2 viikkoa sairaslomalla putkeen... Grr... Se siitä "ainakin teen tämän työharjoittelun kerralla läpi"-ideologiasta. Pah. No samapa tuo, hittoko tuota jaksaa jäädä vatvomaan. Kunhan nyt ees terveeksi tulisi.

...Jostain syystä himu hidas tämä rakkine, enkä oo edes lataamassa mitään. No juu, voisi kai ihan oikeasti iskeä tähän sen uuden kovalevyn ja siihen Windows 7:n. Vois testata myös muistit. Oon kyllä eniten huolissani emosta, tuo tuuletin puhkuu varsin kuumaa ilmaa jatkuvalla syötöllä.

Asiasta aasinsillalla kolmanteen: ikkunanpesuneste näyttäisi soveltuvan ainakin satunnaiseen läppärin puhdistukseen, kunhan sen ensin muistaa suihkauttaa aina siihen rättiin ja sitten pyyhkiä koneensa puhtaaksi, näppäimet ja kaikki. Mukavaa käyttää konetta kun ruutu on puhdas ja näppis ja touch pad kanssa puhtaita näppien alla. Tuulettimen säännöllinen imurointi kanssa pitkittää mukavasti koneen ikää.

On viime aikoina huomannut käyttävänsä varsin paljon "no samapa tuo" ja "no juu" -kommentteja...

computer, jorina, random, vali vali

Previous post Next post
Up