Puolen perjantain liirun-laarum

Feb 05, 2010 10:46

Jaahas, kunnon perjantai meninki taas käynnissä... Hädin tuskin pääsi taas ylös tänään ja tekisi jo muutenkin mennä takaisin nukkumaan. Mutta se siitä.

Vähän tylsä hetki menossa. Esimies kipeänä, joten tarkoitus on vain jatkaa tuota samaa vanhaa testausta. Ei oikein edes jaksa innostua hyvitys koneen purusta atomeiksi ja taas kokoomisesta. Jokseenkin tylsistyttävää, kun ole tarkoitusta siinä hommassa. Toisaalta, jos ottaisi selvää itse, että mikä siinä koneessa sitten oli vikana...? Tai putsaisi emon, tai jotain, homma voisi inspata enemmän. Luulen kuitenkin sen jäävän maanantaille.

Tässä muuten heittää tunilla eteenpäin tuo aika. Pitänee kotona katsoa, onko kyse vain koneesta vai... ><;; Vaihtoi juuri koneeseen oikean ajan... Kyllä, totta kai se johtui koneesta, mistä muualta tämä nyt noita aikojaan helposti hakisi. *huoh*

Sitä on muuten jotenkin tulossa koiraihmisentapaiseksi, kun on tuo otus kotona ja sen kanssa on jatkuvasti tekemisissä. Hmm. Samapa tuo.

Jotenkin ärsyttää, että kun on nyt japania oppinut varsin paljon, alkaa tuo englannin ääntämys heittämään hyvin pahasti. Toisaalta, siihen voisi auttaa kun katselisi ja kuuntelsi englanniksi puhuttuja alkuperäiskielisten tuotoksia, eikä vain japanilaisia...

Jeps, mutta nyt syömään... Tai jotain.

computer, työ, jorina

Previous post Next post
Up