Maanantaiuneliaisuutta vai...?

Jun 25, 2007 15:58

9:48
Ah. Maanantai. Juhannuksen jälkeen... Ja roskapostin lähettäjät ovat olleet torstaista asti varsin kiireisiä. Ainakin jos mitään voi päätelle niistä 271 junk-mailista, jotka juuri putsasin pois...

Kevyt sarkasmi vain piristää päivää, eikö?

Juu. On sitten muuten jännetupintulehdus, tms., oikeessa kädessä. Ja lekurit on vähän... Äh, antaa olla... No, myö tehään nyt sitten hissukseen mitä myö keretään ja jaksetaan ja pystytään. Peukku tosin käyttökelvoton. On paljon vaikeampaa olla käyttämättä ja pitää rentona jäsen, joka on olemassa, kuin opetella käyttämään muita jäseniä menetetyn tilalle. Olemassa oleva kun jännittyy, samalla kun kompensoi muilla jäsenillä. Hyötysuhde jää siis miinuksen puolelle.

Kaipaisi kyllä piristystä. Simmut ei meinaa pysyä auki... Hieman outo olo muutenkin. Kylmä ja kuuma samalla. Ugh.

12:35
Voi valkeus, että voikin olla väsyny... Ja mie jouduin luopumaan siitä ihanasta tuolista, jonka olin just lämmittänyt sopivaksi. Sniff.

Vähänkö rupes soimaan päässä Ruroni Kenshin -animen englanninkielinen alkulaulu. Ahistus. ...Joku kosto siitä kun se oli ainoa kappale, jonka skippasin?

12:51
...On nukahtaa pystyyn.

Tää juttu ei nyt ihan toimi. *yrittää olla tekemättä pakkolaskua naamaedellä näppiksen päälle unisuutensa vuoksi*

Oikeeasti. Pakko mennä nukkumaan aikasemmmin tänään ja vastakin. On vähän samanlainen olo kuin jos ei olisi nukkunut ollenkaan. Ugh, tääkin tappaa miun sormea. Enkä mie oikeestaan ees tee sillä mitään.

13:55
Miun pää on täynnä pumpulia. *blinks sleepily*

Ooh. Kun ois pistää 150 dollaria likoon tosta vaan, vähänkö hankkisin tollasen LJ 4 Life -journalin. *kuolaa pelkästä ajatuksesta* Mutta kun ei ole, niin ei ole.

14:23
Oikeesti. Miten joku voikin olla näin sleepy?

kipee, lääkäri, jorina, random, työpäivä

Previous post Next post
Up