Vaatteet ja neulonta ovat murhaa

Dec 22, 2006 19:11

Selkä ihan mutkalla... Kun sais sen naksautettua paikoilleen...

Jonkun kahdenkymmenen tai silleen housuparin sovittaminen yhteen rytkyyn ei ole mitään herkkua. No, löysinpä ainakin muutamat niistä jotka voin ottaa käyttöön nyt paikattuina, ja osan sitten joskus hamassa tulevaisuudessa. Tulipahan nekin nyt sitten lajiteltua.

Ja sain ne tuolia valloittaneet vaatteetkin vihdoin kaappiin. Yay minä! *does a little victory dance* Eihän ne siinä lojuneetkaan kuin, eh... Viime talvesta asti tai jotain? Tai no, siis, se tuoli toimi epävirallisena, oikeastaan laittomana, vaatekaappina...

Ne sukat vielä kesken, mutta pitäisi kyllä ehtiä ne huomenissa neulomaan loppuun, että siitä ei huolta sen kummemmin. On vaan kätöset vieläkin vähän kipeät. Ah, we'll live. Probably.

Eikä se (käsikipu) oo muutenkaan läheskään niin paha kuin tuossa jokunen joulu sitten kun neuloin mutsille ne polvien yli sukat. Se oli murhaa. Saatoin neuloa muitakin sukkia silloin, ainakin sellanen mielikuva. Sitä paitsi se olkapää tulehdus oli niin paha että sain ne mutsin sukat neulottua loppuun vasta joulun jälkeen. Mutta eipä se mitään haitannut. Osaampa nykyään kyllä varoa vetoa vähän turhankin hyvin varmaan. :D

*sips some tea*

21:01
Joulupuu on sytytetty, pukki kuoli ovelle... *hoilaa*

Olivat pistäneet kuusen pystyyn.

...Scary.

21:04
Pikkusysteri leikkii sammakkoa. Hoilaa joululaujua sammakoiden...

Pelastakaa miut!! (Kas, soiva kappalekin sopi tähän.)

Not sure if am gonna make it over the christmas at all. Alive and/or sane. Not that I'm actually sane in the first place, but hey, so not the point.

21:44
Prkleen sähkökatkos. Neljäs tällä viikolla, ainakin miun tietääkseni.

22:08
Sotki meiän verkon. Pih. Sähkökatko siis.

0:26
Pitää enemmän kuulakärkikynistä kuin geelikynistä. Kuulakärkikynillä on sujuvampi kirjoittaa. Geelikynät "takertuvat" paperiin vähän samaan tapaan kuin lyijykynä.

(Tää ois ollu niin paljon helpompi selittää englanniks... *huoh* The flow of a pen on paper is continuon, smoother, than the scrape scrape of... Paitsi ettei tiedä mikä geelikynä on englanniks, ehkä gelpen?)

On vannoutunut kuuläkärkikynän käyttäjä, kirjoittaessa. Sillä muuten sujuvampaa myös vasemmallakädellä kirjoittaminen, varsinkin kun käsiala vielä niin epävarmaa. Jap, väkerrän kaunoa vasemmallakädellä, tulee siistimpää. Jotain tekemistä varmaan sen kanssa, että alunperinkin siirtynyt hyvin pian kirjoittamaan opittuani käyttämään lähes kokonaan kaunoa. Liittyi jotenkin siihen, että siihen aikaan kokeisiin tuli ylemmillä luokilla kirjoittaa aina käsialalla, ei tekstaten.

Sittemmin siirtynyt läheskokonaan tekstaukseen, oikean käden käsialasta kun ei tahdo saada mitään selvää, ja käytännössä jo kolmesti (tai useammin) opetellut ns. kaunon uudelleen. Siitä kun ei yleensä saa mitään selvää. Ainakaan muistiinpanokäsialasta. (Sanahirviö! *virn*) Selittänee miun näppäimistö preferensin. Paljon nopeampaa, ja aina selkeetä. Ainakin jos kirjottaa yhdellä kiellä eikä tee paljon todella outoja kirjoitusvirheitä. No, tähän asti kukaan ei varsinaisesti ole valittanut ettei miun teksteissä ole minkään valtakunnan luettavuutta. Tosin, se voi aina johtua muista syistä. *virn*

jorina, joulu, vali vali

Previous post Next post
Up