Päivän epämääräiset jorinat

Jun 20, 2006 22:19

Ooh, iiihana ääni sillä Poets of the Fall laulajalla... Tahtoo...

Oho. Red Hot Chili Peppers has had lots of fun with playing dress-up... Music video: Dani California. Really. Some are sooo scary.

Ainoo mitä niiltä puuttuu on bikinit... OH GOD, thank you so freaking much for that image...

Ja ei, en mie oo mitenkään tykästyny tohon uuteen kuvakkeeseen. Mistä työ nyt sellasta saitte päähänne? *viaton*

1:12
Tossa tunti sitten tai jotain, naapurin kissa yritti ihan pokkana hiippailla meille sisään olohuoneen ovesta. Hmp. Otus! Karkas tietty heti ku mie mulkasin sitä: "Hei, jätkä!" Ja yöhön katos katti. Joo, Villehän se oli. Oikeesti... *pyörittää silmiään*

Japs, ja sain sitten seuraavan ihana (ainakin osittain kerran luetun) fanfickin kopioitua itelleni koneelle. By Macx and Lara Bee, who else? Niitten pitäis kyllä kirjoittaa ihan oikea kirja, as in omilla hahmoilla. Mie antaisin melkein mitä vaan osatakseni kirjoittaa silleen ku ne kaks. (Toisaalta, kukapa ei?)

Löytyvät muuten täältä (ja tuskin eka kerta kun mainostan): http://home.arcor.de/macx/

Opittiin taas uus toiminto wordista, ja pari toimimattomuutta siinä sivussa. Microsoftia on joskus pakko vihata. *hymyää leveästi* Ehkä siinäkin on jokin vippaskonsti jolla ne molemmat toiminnot saa toimimaan yhtä aikaa, mutta kunnes joku ne miulle paljastaa tai mie jaksan kehittää sen ite, jatkan notepadin kautta tekstin kierrättämistä. Se kun sentään toimiii odotetulla tavalla ja hoitaa pois muutamat todella inhottavat ongelmat.

Hmm, pitäiskö joskus tuleivaisuudessa kokeilla Macia toisella koneella, tai jotain? Ehkä sitten joskus, kun on omavarainen ja jaksaa tehä niin, ja jos vielä on aikaa opetella toinen systeemi... No, ei se voi olla vaikeampaa kuin molempikätiseksi opettelu.

Josta tuli mieleen, vois ahistaa itteensä niillä printeillä ihan oikeesti tässä joku päivä. Hmm, sille yhelle pitäis muuten kasata synttäri lahja. Mahtaiskohan se idea toimia? *tuumii*

Tulienkeli on muuten katoomassa Rovaniemelle tässä lähiaikoina. Vieläkään en saanut selville, että meneekö se junalla vai pakkaavatko nuo sen lentokoneeseen. Jälkimmäinen toisin miusta vaan rahan haaskausta, mutta sillä voi olla jotain tekemistä sen kanssa, että mie pystyn kehittämään asiaa suuremmin ajattelematta vähintää viisi parempaa käyttöä sille noin 50 eurolle, joka säästyisi jos toinen menee junalla. *virn* Ahne pirulainen, jep jep. Ei niin, et mie sitä rahaa kuitenkaan näkisin...

Puheen ollen, vois raahata huomenna omalle koneelle kattomaan postit. Ja samalla vilkaista että missä hiidessä se Punaisen Jättiläisen toimitus luuhaa. Miun laskujen mukaan sen ois pitänyt tulla viimestään tänään (tiistaina). Mutta ei.

And back to reading and proof-reading. _o/

tiistai-keskiviikko, , kuolaus, mainos, musa, jorina

Previous post Next post
Up