Tunarointia ja muuta hupia

Apr 06, 2006 03:46

Miulle tulee pää pipiksi. Pih.

Joo, ja voidaan sitten varmaankin unohtaa koko tämän vuoden yhteishaku. Ainoo mahis on enää, jos mie jaksan/löydän jotain vanhoja töitä lähettää viis kipaletta sinne Lahteen.

Noh, oltiin sitten taiteellisia ja vaihdettiin tämän ulkonäkö, journalin siis. Mutta sekin on ajaa minut kaistaksi kun ruudun leveydestä riippuu pysyykö ne palikat paikoillaan ja siellä missä niitten pitäis olla... Toistaalta, vois vaihtaa keskittämisen vasempaan laitaan, ni saattais toimia paremmin... Pitäsiköhän kokeilla?

Mie en oo ees varma miks ihmeessä mie oon pystyssä tähän aikaan. Se voi myös selittää journalin uuden nimen: PörröinenTikari. Huoh. Parempaa en keksinyt, ja no, toisaalta, se on kivempi (Enemmän kiveä!! Yay! Yay!) kuin se Pisto ja Sivallus! jolla tää kulki vielä jokin aika sitten.

Tuunkohan mie ikinä sanoneeks tännekään yhtää mitään puoliksikaan järkevää?

Eivätkös olekin muuten söpöjä nuo miun uuet sammakot? Systeri kaivo ne jostain, ja mie pölläsin ne tänne. Kyllästytti jo se ruoho... Tai oikeesti ne muut kuvakkeet mitä miulla oli, alko rasittaan. Jeps, ja sitten meillä on myös meseen sairaan hauskoja ja muuten vaan psykoottisen söpöjä tai vaan psykoottisia kuvakkeita. PinguMon on kyllä varsin huippu. *virn*

Oli tuossa semmonen olokin, että ois voinu piirtää, mutta ei keksinyt mitä... Että sillä.

Että voi olla lihakset jumissa. Grr.

mese, torstai, yhteishaku, internet, , keskiviikko, jorina, vali vali

Previous post Next post
Up