LP, 17. Työpäivä, työ2, viimeinen työpäivä

Sep 12, 2005 08:56

Joo. Tuli sitten näköjään taas todistettua, etten osaa oikeasti laskea edes kahteen kymmeneen. Toisaalta, tässä tapauksessa voin vedota emmentaaliakin reikäisempään muistiini, toisin sanoin: sen puutteeseen. *virn*

Hieman kiireellä täytyi kiskasta ittensä ylös. Tuli varmaan tehtyä ainakin joku henk.koht. ennätys. Oli tarkotus nousta kuudelta. No mitä nyt vielä, heräsin, sammutin kellon, ja vajosin takasin ja NUKAHDIN UUDELLEEN. Tyypillistä. Olisivat voineet pitää kännyissä sen vanhan kunnon käytännön sen torkkuherätyksen suhteen, mutta eeeiiii, piti tunkea se kahden napin taakse, jolloin mie tietenkin painan sitä josta sitä ei tuu päälle ollenkaan.

Yritin myös lähteä ilman lasejani. Oli vielä niin unessa, ettei mitään eroa. Katsahdin peiliin kun olin jo melkein kengät vetäissyt jalkaani ja manasin (muuten, tää on oikeesti ihan eka kerta ku näin on käyny) mihin piruun mie oo lasini jättäny. Oli vähän käsittämätön unohdus, mutta menkööt sinne unen piikkiin.

Mutta hetkellisesti sepostukset sikeen ja hommiin.

9:32
Hitsi kun walk-man jäi kotiin. Nyt ois kaivannut Marilyn Mansonia. Sinänsä huvittavaa kun se soi jo valmiiksi päässä... :P

9:51
Luoja, että paikat voi olla kipeet. *venuttelee* Ouch! Nicks, nacks ja cräcks! Ouch!

10:00
*muisti juuri miksi pitäytyy yleensä antisosiaalisena* Noi humanoidi hyypät puhuu ihan liikaa silkkaa paskaa... Josta puheen ollen, tarvii mennä...

10:23
*katselee harvinaisen syyllisen näköisenä siivoojan moppeja* Noi mustat hiukset tossa ei oikeesti oo miun... Ei oo ei... Ihan totta.

Josta puheen ollen, mie värjäsin miun ja Petalin hiukset violetiks. No miun on lähinnä mustaviolette, koska pohjalla oli tummanruskee-melkein-musta väri. Petalin taas on... Purppuran violetit. Sillä kun oli vaaleet hiukset ja tungettiin kaks purkkia sitä väriä. Syötävän näköset hiukset sillä. Ja tuli taas kerran todistettua, että mikä tahansa väri jossa on punasta, mutta ei oo joulunpunan, käy miulle. No jaa. Ihan kivahan tää oikeestaan on. Ois vaan voinu haluta ihan oikeesti violetit violetit hiukset.

No, kaikkea ei voi saaha. (Ku sais ees 1/3 niistä mitä haluu...)

Ja siellä mökillä oli hauskaa. Tyttöporukalla... *virnuilee häijysti*

Ilmoitusluontoinen asia: sitä ilmastoinnin kaukosäädintä ei oo VIELÄKÄÄN löytynyt. Hyvä sinänsä, että tää on miun vika päivä täällä kärsimässä siitä asiasta.

Keskiviikkona on hieroja! *pistää pirskeet pystyyn*

10:41
Attack-happy Zamanirr attacks Saramil. Pun intended. And you know what kind of attack I'm talking about in here...

Announchement: I got an order as an artist! Yay!

Niin ja joo. Vois tietty kokeilla joskus saaha sitä not the gold juttua vähän etiäpäin. (*ihmettelee miksi poimi Riinalta kumman puhetyyli oman jo kummallisensa lisäksi*)

11:07
Nyt sinne asioille. (Oli muuten 11:30 tai jotain ku lähettiin.)

13:12
Taidetarvike liike = Taiteilijan Taivas (koska siellä on kaikkea ihanaa kuolattavaa, joista suurin osa ois kiva omaistaa) ja Helvetti (koska siellä on niitä juttuja kun haluaisi, mutta ne myös maksaa jne.)

Siinä tämän päivän oppitunti. Joka oli kohtuullisen kallis: 74€ ja siitä oli jo otettu pois 15%. Mielenkiintoisinta on se, että kyseinen taideliike on antanu miulle ihan ekasta käyntikerrasta asti mainitun alennuksen. Ehkä mie tein siihen "taiteilija/taideopiskelija" vaikutuksen.

Oikeesti. Oisko vähän kivaa pitää semmosta putiikkia. Ihan sillä, et siel ois niitä kivoja kamoja. Hmp. Kuulostaa siltä, et mie muistuttaisin liiketoimiltani Aziraphalea vähän turhan paljon. Hätistäisin asiakkaita pois suunnilleen harjalla... Hm, toinen henkilö tarvittais selkeesti pitämään miut kurissa (lue: oikeesti myymässä niitä kamoja eikä vaan hamstraamassa niitä itelleni keräilykappaleina).

Mutta töihin.

13:24
Oikeesti. Siis kannattaa unohella sellasia pikkujuttuja kuin lyikkäreitä, maalarinteippejä ja kumeja kotiin. Kyllä tietenkin. Hmp. Oli niin kiire aamusta, että hädin tuskin ehin heittää mukaan akvarelli paperit, siveltimet ja värit. Kaikki muu sitten jäikin. Normaalina päivänä ei ois jäänyt kuin maalarinteippi, mutta koskapa olin siellä mökillä viikonloppuna, enkä jaksanut pakata reppua sunnuntaina, penaali kamoineen jäi.

Mie oisin varmaan unohtanut päänikin tänään kotiin (toi lasien melkein unohtaminen viittaa siiheen suuntaan vahvasti), mikäli se ei ois miun harteissa kiinni.

13:59
Päivän piristys...
X-Files tunnari soittoääni pirahtaa soimaan.
Matala miesääni vastaa: "Ystäväsi PokeMON."

*reps* *naputi naputi* *reps*

Ja sanokaahan: tekeekö asiaa vielä hysteerisemmäksi se pieni tosiseikka, että kysenen mies oli (on varmaan edelleen, tuossahan tuo kälisee ja henkipihisee varsin hyvin) myös puhelinasentaja?

*naputi naputi*

*reps*

"Ystävänne pokemon..." *reps*

Joo, tarvii muuten sitten töitä. Ihan oikeesti. Mut ei kaupan kassaan, ei ei.

Hauska Karvis pätkä (sunnuntai 09/11/2005): Grin-happy Aliens
http://www.arcamax.com/cgi-bin/news/channel/1007

15:37
Rupee oleen vähän nälkä. Jos söis tossa viideltä?

Boooorrrrriiiiinnnnggg.

Soinnillinen vai soinniton
kas siinä vasta pulma...

Ette varmaan muuten ikinä usko, et miun niskat on ihan jumissa. Siis tätähän ei oo ikinä ennen tapahtunut. Eikä sitä, et miun pää on tulossa kipeeks... Ei, eihän nyt toki.

16:05
Okei. That's it. Nyt syömään.

17:27
Jahas. Nyt enää kamat kasaan ja silleen ja sit kadotaan. Saavat kyllä ite soittaa jos haluuvat, että tuun jatkamaan noita palikoita. Osa jäi kesken, mutta minkäs teet. Voi voi, nyyh nyyh.

Ja pah.

maanantai, työpäivä, uni, lopu

Previous post Next post
Up