LP, 13. Työpäivä, työ2

Sep 05, 2005 12:36

Hmp. Täällä taas. Myöhässä taas. Mutta täällä. Pitää ruveta menee ihan oikeestikin aikasemmin nukkumaan.

Viittomakielen alkeiskurssi alkaa tänään. Ja yritän päättää ilmoittautuako näin viimetipassa vielä tälle päivälle myös taidamaalaus A kurssille vaiko eikö. Haluasi kyllä. Ei tiedä jaksaako sitten oikeasti käydä sitä. Toisaalta, sen voi tietty jättää aina kesken, kun on aktiivi opiskelija...

Tiätkö, jos mie mietin tätä vielä tunnin, mie pimahan. Että sillä. Ihan sillä, että ainakaan vielä miulle ei oo kukaan ilmottanut, et hip, sie pääset siihen tiistain ryhmään. Ja jos mie pääsen siihen niin ainahan mie voin sit jälkikäteen vaan vaihtaa siihen ja sanoo paipai sille maanantain ryhmällä. Kyseessähän on kuitekin yksi ja sama kurssi. Tosin opettajaa en sitten kattonukaan... Eipä se mitään.

Juuh, mie saan tänään sen Good Omens kirjan. Yay! Pitää vaan käydä hakemassa se. Kuhan kerkiää. Toisaalta, se saattaa joutua oottamaan huomiseen. No, sillä mikään kiire. Hm. Kumma että soittivat. Yleensä tullu tekstari ilmotus. Ah well...

Joo ja sit mie hommasin uuden taidekirjan. Kivoja kuvia, totta kai. *virn* Mistä tuli mieleen. She Flame, kysypä miulta jossain välissä muutamista pdf tiedostoista. IM tai mail keskusteluna.

*natustaa american pastilleja* Vähän makeita. Siis vähän turhankin makeita. Mutta. Näh, who cares.

Vanhasta kellosta sitten paristot pikkuhiljaa loppumassa. Vois katella, jos löytäis kivan kapeen kellon, jonka viittis ostaakin... Mie rakastan kyllä tätä uutta hienoa ja kiiltävää leveetä, mutta tosinaan kapeeki ois ihan kiva. Voihan nenä. Mie oon näköjään hokannut, et kellon on asuste. Paha juttu, paha juttu... Rähmä... Ketähän me voitais osoittaa syyttävällä sormellamme? *pohdiskelee puolihuolimattomasti* Sitä joka hommas sen ketjullisen, törkeen kalliin kellon asusteeks...? *virn* No jaa. Pakkohan se oli joku päivä huomata.

*crunts vihervään pastilliin* Hei! Täähän maistuu melkein mintulle!

Näki tänään bussissa söpöän punk henkisen tytön. Söpö otus. *virn* Harmi, ettei niitä voi keräillä...

Ollaan sitten viikonlopun aikana siirrelty joku 2000 kiveä paikasta toiseen, jokaista vähintään kahdesti. Että sillen. Tajua mikä ihmisiä kiehtoo nykykulttuurissa. Varsinkin 'käli mainittu nykykulttuuri on pihan rakentamista. Hmp.

Ja sitten pitää vielä mainostaa: Söpöjä nuo Inuyasha fanfictionit. Ainakin nämä täällä. Toisaalta, mie alan olla varsin vannoutunut fani näiden kahden kirjoittajan suhteen. Pitäis varmaan valaista jossain välissä niitäkin asiasta. ;)
http://home.arcor.de/larabee/inuyasha/inuyashawarning.html

Hei, voiskohan niitä smileja hyödyntään tässäkin? Ehkä, jos käyttäis tota rich text juttua, mut, sen kanssa miun pitäis aina vetästä uus entry, eikä monta juttua samaan, niin ku mie oon tehny. Toistaalta, ne smilit on kotona, ja mie täällä...

Mie luulen, et taidan ilmottautua siihen Taidemaalaus A kurssille. Jos mie oon sitä mieltä vielä tossa jonkin ajan kuluttua. Mutta, nyt töihin. Takas...

13:04
Selvä! Mie ilmotan itteni sille kurssille.

Ja She Flame, typoista puheen ollen... No miun sitten? Vähintään joka kolmas N-kirjain on jossain ihan mualla. Että sillä. Ja uusin kiinnostava typo 'kurissille'. Hmp. 'Tä kieltä toiki muka on?

Mie luulen, et oon ainoo joka käyttää noin ahkerasti noita avain sanoja. Toisaalta, piruako mie jaksasin selata koko hela systeemiä läpi löytääkseni jonkun linkin, jonka on tunkenu jonnekin, tai jonkun muun pätkän. Siispä yli-innokkaana Neitsyt ArkisToijana tungemme niitä avainsanoja sitten vähän enemmänkin kanssa. Parepi kyy povessa kun kymmenen oksalla. Tai, mie tietty saatan toimia päin vastoin ja silleen, mut ei kukaan oikeesti sitä huomaan.

Eihän?

'Jeesuksen vanha', 'vanhempi kuin taivas' ja sitä rataa... Jätkät kälisee kännyköistä. Kiesus, sanon minä. Perkeleen vanha, sanoo toinen. Ja kolmas sepostaa jotain muodin orjasta.

13:24
Kas niin. Nyt se on tehty. Ja näytti sittenkin olevan vähän erilainen, työpaja tyyppinen, ja niissä kaikissa kolmessa (Taidemaalaus A, B ja C) on itseasiassa eri ope. Cool!

13:28
*mulkoilee laskutettavien kasaa*

13:54
Hervoton hinku mätkiä epämääräsiä lappuja tohon ilmotustauluun... Paha vaan, ei oo nastoja. Tarralappuja tosin löytyis... :P

14:00
Hei! *kurkkii ulos ikkunasta* Vivierin hiukset meni just tuolla!

14:09
Mie kuristan kohta jonkun. Ihan sillä, että nuo ääliöt vissiin TAAS KERRAN sulkivat tuon ilmastoinnin. Ei prkl riitä, että pistää siihen lapun, nimet ja kaikki. Ei. Ei auta että siirtää kaukosäätimen piiloon. JUMALAUTA että ihmiset osaa ollakin niin perkeleen ääliöitä. Mikään ei mee perille. EI. NIIN. MIKÄÄN!

14:13
*aivastaa*

Ei oo totta. Laittoivatko ne sen kylmemmälle ensin valitettuaan siitä miten prkl kylmä täällä on? Kohta palaa jonkun päreet.

*huoh*

14:19
Kahvion tuoreimmat: Kälä kälä kälä kälä käkäkäkä lälälälä käkä kälä käkä kälä... (toista x 20)

14:36
Jeah. Finally I can go and eat something.

15:48
Jahas. Myö taidetaankin ruveta pikkuhiljaa katoomaan täältä sinne kursseille.

Jag ska gå nu, chao!

mese, kurssi, maanantai, kirja/book, työpäivä, lopu, linkit, internet, luku suositus, vali vali

Previous post Next post
Up