LP,5. Työpäivä, työ2

Aug 18, 2005 10:38

Ja uutiset tänään täältä etelästä: hare krisna on saapunut kaupunkiin...

Juuh, yks munkki yritti tossa aamulla (lue: joku kakskyt minuuttia sitten) melkein käydä päälle, sen korinsa kanssa, mitä siinä nyt sitten olikin. Vähän turhan kiireinen että ois ottanut selvää. Jos se vaikka myy niitä ihania kookoskakkusia... Söpö tyyppi.

Miten ois semmonen t-paita teksti, tai sitten pinssi: "I don't do religions"? Miusta kuulostaa kivalta.

Selvä, eilen sitten viimein sain sen hieronnan. Nyt joka paikka hellänä, mutta mieluummin näin kuin päänsärkyä päänsäryn perään. Kyynärvarteen kun pikkusen tökkää niin tuntuu kun koko käsi ois yhtä isoa mustelmaa eikä mitään muuta.

Yritin muuten löytää tiimarista niitä korviskoukkuja, ja rintakorupohjia. Ei kumpiakaan. Täydellisen tyypillistä.

She Flamilta tuli takas miun pikku hämis. *virnistää aurinkoisesti* Juuh, ja toinen oli ilkee ja pisti miun synttärilahjan mukaan. Eikä miun tarviikaan odottaa kun kuukausi... Arvostan kyllä elettä ja silleen, mutta... KUUKAUSI?!

Ehkä mie etin sille joululahjan...

*lähtee imppaamaan teetä*

11:19
Ah nyt mie muistin sen. Näin piiiiiitkä hiuksisen jätkän. En siis van pitkä hiuksisen vaan piiiiiitkä hiuksisen. Alaselkään. Suoraa pitkää mustaa hiusta. Harkitsin pölliväni koko tyypin itelleni. Liian kiireinen aamusta tosin. Enkä mie nähny sitä eestä...

11:33
Aivan, vuorokaudessahan on 74 tuntia. *sarkastinen*

12:36
*bored* Ja esimies tuli just...

12:55
Mie raahaan nyt sinne kaupungille. Pari asiaa hoidettavana. Ja, She Flame, mie hoidan huomenna sen siun systeemis postiin. Tänään ei kerkiä.

14:31
Uh-huh. Tulipa sitten ostettua kasa täydellisen hyödyttömiä lord of the rings tranding cards:ja. Mitä mie niilläkin? Kukaan pelaa englanniks ja niitä pitäis hankkia kasoittain ennen kuin niillä vois pelata. Pah.

No jaa, ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin. Tai no riippuu katsojasta. Kuitekin, mie saan Gaimanin ja Pratchetin Good Omens kirjan! Hah, tiesin, että kiinnostuisitte. Anyways, siihen menee parit viikot ennen kuin se tulee, mutta ei se mitään. Mie voin sillä aikaa opetalla ulkoa kaiken mitä fanfictionista irtisaan kahdesta nimeltä mainitsemattomasta siivellisestä. Tosin sen Fool's jotakin kirjan vois kans kokeilla lukasta... Tuskin She Flame ihan heti sitä kaipaa takasin... Vai? No, iskee minuu sitten päähän tai lähettää Räyhääjän...

Ah, mutta takas töihin, heti ku mie oon saanu pikkusen murua rinnan alle. (Hassu sanonta tuokin...)

14:53
Hei, eihän kukaan ottais ongelmaa jos mie nyssisisin tuolta kadulta jonkun noista söpöistä pitkähiuksisista jätkistä? Eihän?

Ah, mutta takaisin hare krisnaan. Ne on piirittäneet tän paikan! Mutta mie huiputin niitä, ja kuljin odosti mutkitellen ja onnistuin välttämään ne kaikki kolmannella kerralla. Häh hää. Nyt vaan ahistaa. Niillä oli jotain kummia kirjoja sylissä mitä ne kaupusteli. Mitäköhän ne oli?

Curious curious...

Jostain kuuluu ahistava piipitys... Ah, joku sulki sen...

15:06
"President Bush is on his vacation Crawford, Texas. He says he'll leave only when Crawford is capable of self rule." --Dave Letterman

Somehow I get the feeling that we will be seeing Bush, even if the article seems to claim otherwise... What a sad sad story... Really... *sniggers*

Ja lainaukset sen kuin paranee:

An American history teacher, lecturing the class on the Puritans, asked: "What sort of people were punished in the stocks?"

To which a small voice from the back of the room responded: "The small investor."

Sitten sielun vaellusta:
-- He arrived late at the party to find he was beaten to the punch.

Ja viimeiseksi pieni neuvo kaikille vastanaineille (jotka tuskin lukevat tätä, mutta...) , kokeneilta:
Marriage Promise
A couple had been married for 45 years and had raised a brood of 11 children and were blessed with 22 grandchildren. When asked the secret for staying together all that time, the wife replies, "Many years ago we made a promise to each other: the first one to pack up and leave has to take all the kids...."

(Yllä olevat lainaukset ja vitsin poikaset, ne englanniksi olevat, eivät kuulu minulle, yllättäen, vaan niistä on vastuussa tähän kokoonpanoon suomenkielisiä, ja muutamaa englanninkielisiä, lisäyksiä lukuunottamatta ArcaMax.com.)

15:18
Ohjesääntö numero yksi: Impulssiostokset: Älä koskaan osta mitään missä ei ole hintaa. Se on yleensä järkyttävän hintainen ja parempi valinta olisi ollut se mitä kuolasit aiemmin päivällä ja joka ei ollut edes pahan hintainen.

15:30
Juuh, ja sit mie muuten hankin ne lyijytäytekynät ja sitä 2H lyijyä, kuten uhkailin. Kauniin violetin ja vihreen. Yksivärisiä molemmat, tietty. Nyt miun pikku oranssi saa seuraa.

She Flame, 'käli sie luet tätä: missä se hämis oikein sitten oli?

Pitäs varmaan vaihtaa fontti tähän systeemiin, jotenkin tuntuu, ettei tää ihan aja tarkotustaan...

16:58
Jaahas. Ja sitten kotiin. Ta!

neronleimaus, quote/lainaus, torstai, shopping, jorina, työpäivä, lopu

Previous post Next post
Up