Kuudessa kuussa se peurakin hyppäsi

Aug 14, 2005 02:52

Hmp. Okey, myönnetään, oli typerää printata ne pahuksen stoorit vilasematta niitä ensin vähän tarkemmin. Piti sitten pistää konekin taas pystyyn. Kysytte miksi? Yksinkertaista, ne olivatkin jatko osia jollekin toiselle tarinalla. Ette silleen.

Taas suurin osa yöstä ja päivästä kulutetty chatissa. Ei niin että siinä sinänsä olisi mitään vikaa, mutta voisi joskus kokeilla ihan vaikka vaihteen vuoksi aikaista nukkumaan menoa. Tottakai, aina silloin sitä törmää kiintoisiin ihmisiin.

No, yahoon avatar kokoelma alka olla varsin hyvä laatuinen, siis my favorits, en tiedä muisten kuvakkeista. Ongelmia tulee varmaan lähinnä sitten kun päätän että haluankin vielä yhden uuden ja hienon, no täytyy sitten keksiä jotain muuta. Tosin siellä on vielä yksi kuvake, josta voi luopua, niin heti ei tule kamalaa ongelmaa asiasta.

Ne miun miekkos avatarit näyttää jotenkin tylsiltä. Johtuu ehkä siitä, että yritän pukea niitä samalla periaatteella kuin naikkoasia, eli pitkä ja sopusuhtasen näköinen... Yada yada, ketään oikeesti kiinnosta mitä mie häröön netissä.

Anyways, harvinaista kyllä tapasin varsin mukavaa ja juttelun haluista porukkaa. Ihmeellistä, eikö?

Ai niin, ja Ulpukkaa piti kiittää siitä ideasta. Se... *huiskii kädellään hakiassaa mainutta ajatuksen pätkää* Ha! Siitä ideasta, että kerrotaan osa/vihjaistaan kaikenlaiseen kivaan, muttei varsinaisesti paljasteta yhtään mitään.

Joo, kokeillaampas. Tapasin kaksi oikein kivaa tyyppiä, molempien kanssa aivan älyttömän hauskaa.

Hmp, siinäpä tuo. Ei toimi miulla varmaan kovin hyvin, mutta ajaa tarkoituksensa. "Ja tarkoitus oli?" te kysytte. Ja minä vastaan: "Ahistaa, She Flamea, tietenkin." Joten olepa hyvä. *virn*

The only downside of the day: annoying headache, and no getting rid of it.

Mutta, nyt tutimaan päin. Ta.

avatar, mese, viikonloppu, chat, internet, , jorina, yahoo

Previous post Next post
Up