kynät ja tarinat

Jul 16, 2005 01:33

Täällä on kynävarkaita. Aina kun mie tuon kynän tänne, käytän sitä vähän aikaa, meen pois ja tuun sitten toinen päivä takas niin se on poissa. A-his-ta-vaa. Oikeesti. Ei kynät katoile ihan itekseen ja vailla avustusta. Se ei toimi niin.

Ja isä kävi kurkkimassa mitä hiittä mie touhuun tähän aikaan koneella. Hmp.

Joo, ja mie alan lievästi sanottuna kiintyä tuohon miun nurtsi kuvakkeeseen. *virn*

Tässäpä pieni ajatuksen poikanen aiheesta "päiväkirja":
>>Miten kirjoittaa päiväkirjaa? - Käytä ajatuksen juoksutekniikkaa, mikäli tarkoitus on selkeyttää ajatuksia. Kirjoita huolistasi, mikäli haluat luotettavan uskotun. Raivoa, surkuttele. Ole kateellinen. Ja ennen kaikkea, ole itsesi.
>>Päteenkö tämä myös netissä? - Tietyin rajoituksin.

Sitten täytyy jossain välissä ostaa se uus Potter. Ehdottomasti. Tosin pariin viikkoon sitä tuskin edes kannattaa edes yrittää saada kaupoista, ihmisillä on paha taipumus nyssiä niitä. Ok, ehkei se päde täysin englanninkielisen version kera. Mistäs minä sen tietäisin, en minä sitä edellistäkään ostanut.

Kohta on muuten kokonaan luettu se Belgarionin taru. Ai että mie pidän siitä Tehtävästä. Heh, ja se kun Garion herättää sen varsan henkiin on söpö. Nyt odotetaankin sitä kun Ce'Nedra ryhtyy kokoamaan sotajoukkoja Maailman Kuningattaren roolinsa mukaisesti. *virnuilee häpeämättömästi*

Huomasin, että oon ruvennut "harppomaan" lukiessani verisiä taistelu kohtauksia. Mie yksinkertasesti en jaksa lukea niitä kaikkia yksityiskohtia myöten, varsinkin jos olen lukenut saman kirjan jo parit kerrat aiemmin. Huono puoli asissa on se, että toisinaan tipahtaa hieman kärryiltä ja joutuu pinnistelemään päästäkseen takaisin käsille siihen missä mennään ja miksi. Mutta ei se oikeastaan haittaa.

Oih, ja se uus Salapoliisi Conankin tuli jo. *hypähtelee* Pitää lukea jossain välissä. Kun ehtii.

, jorina, kirja/book, perjantai

Previous post Next post
Up