моторні жахи на воді

Sep 28, 2010 14:10

По перше, дякую усім за вітання! Тим, хто не дозвонився, сорррі. Була не безлюдному острові дві з половинов доби, телефон не підзарядила.
По друге, хочу висловити своє обурення отакими піндзюльками - невеличкими моторними яхтами "нового типу".

Альбом: всякеОця пиндзюлька моторна, рохрахована на 4-8 осіб для привтаного відпочинку, може наробити більшої біди, ніж здоровений круїзний трьохярусний річковий теплохід. Тому що та піндзюлька призначена для їзди по морям, а нас нєкіє особі використовують їх на Дніпрі.
Як наслідок - розгойдує здоровені хвилі, що призводить до:
- підтоплення берегів
- викидання дрібної риби на берег і її помирання
- пересирання всіє рибалки, бо після проїзду такої пінзюлени всі снасті валяться.
- човни, що курсують по річці і попадаютиь під влив морських хвиль, спричинених піндзюлькою, можуть перевернутися.

Якраз вчора повертаючись протягом години  з безлюдного острова по широкому Дніпру на моторному човні, повз нас проїхала така піндзюлька (або навтіь трохи менша). Якщо б вчасно рулєвой нашого човна не направив човен пенпендикулярно нововутвореним хвилям, то ми б перевернулися к бісу. Бо хвилі валили, мама рідна. І гойдало , шо капєц. А я плавтати не вмію (тільки на глибині по пояс), тому бим не писала вам зараз цей пост.

Після тієї піндзюльки проїхав здоровенний круїзний теплохід. Хвилі були втричі менші. Бо спроектовнаий він саме дя річнко їзди.

П.С. знайома компанія, яка відпочиває на тому острові вже не перший раз, і яку ті піндзюльки задрочили по саме неможу, прозвала ті піднзюльки чомусь яхтами Бродського. "Тому що бродський товстий і нахабний", - пояснила знайома компанія.

срака-мотика, тусня, фото, мандри, не ту країну назвали Гондурасом, Київ

Previous post Next post
Up