знову про їдло

Sep 08, 2010 19:55

В звязку з тим, що після обжорства у Франції, смак українських сирів мені нагадує пластилін (за шо платимо 70 грн??), порекомендуйте мені хоч якийсь нормальний сир український. Бо ж сиру хочеться інколи все-одно, а шо не куплю - то платилін. Останнє - сметанковий Баштанки і Маздамер - Баштанки. Фу. Млять, чого воно стільки коштує.

П.С. для інфи - якось мені на одній величезній і популярній мясоперерлбній українській фірмі розказували, що сообіварсть їхньої найкращої ковбаси (тобто з нормальним відсотком мяса) - 15 грн.
В магазині ціни на кончєну ковбасу (сервілат, типу салямі) 50-60 грн кілограм. ПО ходу, собіварсть кончєної не більеш 10 грн. Абідна.

мням, не ту країну назвали Гондурасом, опит-допит

Previous post Next post
Up