Выедание глаз

Jan 03, 2022 03:00

Ковидла бушует уже 2 года, унося в Ад миллионы безвинных жертв респираторной инфекции, а великие американские "учёные" только сейчас соизволили заняться делом - вскрытием трупаков. И вдруг оказалось, что коронавирус поражает абсолютно все органы и ткани человеческого организма.

Read more... )

Фуфло, коронабесие, вирусология, Манипуляции, наука, вирус, коронавирус

Leave a comment

Comments 12

pan_baklazhan January 3 2022, 23:19:20 UTC
Повинна б ота вівця почати щось підозрювати, але не почне.
Бо ж мізки давно вражені.

Це дуже цікавий феномен - за яким принципом одні люди увірували в оце все, інші - ні. Не спостерігаю якихось залежностей від інтелекту (приміром, "антиваксом" є знайомий циган, сильно віруючий, живе з транспортних послуг кіньми, має із 10 дітей, підозрюю, що він читає по складах - тоді як люди з кількома дипломами, ну самі знаєте).

Є певна схильність до стану "фрік". Вас же теж до них відносять, з вашими босими прогулянками. Тоді як цивільно-нормальні, вони всі стройними рядами у вакцинаторську марширують.

Reply

trurost January 3 2022, 23:23:37 UTC
Вівці, як не дивно, зустрічаються різні. Є такі, що після після першого уколу каються, закликаючи не робити помилок. Є й такі, які кажуть, що бустеру не зроблять, бо досить.

Reply

trurost January 3 2022, 23:33:53 UTC
Якщо, я фрік, то це легко перевірити. Йдемо разом зі мною 12 кілометрів майже голяком. А? Є тут хтось, бажаючий фріканути? Йдемо.

Reply

pan_baklazhan January 3 2022, 23:45:33 UTC
Під словом "фрік" я мав на увазі "нестандартну людину", яка виділяється з загалу.
В тому числі й здатних ходити голяка взимку, але не обов"язково.
Не вкладав в це нічого образливого. Зараз соромно бути "нормальним" - проколотим і з масочкою на вухах

Reply


Leave a comment

Up