Я повернулася!

Dec 11, 2013 22:41

Привіт усім хто можливо за мною скучив. Мене тут не було досить довго, бо я не звикла пускати в ефір негатив. В мене був доволі важкий період в житті, мабуть вперше,коли я не могла дати раду. Найгірше мабуть те, що хоча це все вже минуло я досі не знаю толком причини.Хотілося би звісно сказати, що це теж досвід і блаблабла, але я не бачу жодної користі з такого досвіду і нікому не бажаю. Єдине, що я винесла - це те що нічого не триває вічно, ні погане ні хороше. Але ця думка така банальна, що аж нецікаво. Дякую усім хто був зі мною, був поруч і підтримував мене, коли я була така неадекватна. А особливо коханій білці і  рудій кішці :) І загалом усьому зоопарку :))) Але станом на сьогодні у мене знову все гаразд, я маю нову цікаву роботу, вчуся в'язати і шукаю щось хороше і нове. Між іншим я тепер працівник чудової організації яка робить справді добру справу - спільноти взаємодопомоги "Оселя". Тому якщо у вас будуть питання чи пропозиції чи побажання, то пишіть мені сюди або на фейсбук https://www.facebook.com/inna.anisimova.104

А ще мене дуже тягне на майдан але мене знову не пускають, як в мої 16 :) Взагалі дуже сильне відчуття де жа вю як і в усіх мабуть мого віку. Тільки вже нема того відчуття драми.Не знаю чи добре це чи погано.
Окрім цього коли усе було погано, я через неможливість займатись чимось в основному читала. Тому скоро можливо буде пост по результатам прочитаного.
А що у вас  а що у вас???

психохо, поточне

Previous post Next post
Up