И впала в серость дивная страна, Майданный пафос вспоминая с болью.

Nov 11, 2011 23:46

Осушили все реки,вырубили леса,негде мента утопить и налоговика повесить.Откровенно хочется войны,революции,чего угодно,слов более чем достаточно,осатоневшие от жратвы,наживы и безнаказаности власть имущие шакалы,их олигархи и опричники в лицах силовых структур уже сделали нашу страну не пригодной для жилья,а жизнь одна и не просто крадут ( Read more... )

оранжевое настроение

Leave a comment

makoviy November 11 2011, 23:49:07 UTC
Знаєш, якщо серйозно розмірковувати про те, як скоротити правління Януковича, щоб не чекати до 2015-го, виходить:
опозиційним партіям треба підготувати потужні акції на момент підрахунку результатів парл. виборів; поки що на дрібні акції не розпорошуватись, більше працювати в інф. просторі;
чому важливо саме тоді - щоб відстояти результат і звести фальсифікації до мінімуму. Буде надзвичайно складно, адже ПР налаштована не просто отримати більшість, а 300 голосів (разом з КПУ і майбутньою купівлею мажоритарників);
а от якщо народне волевиявлення отримає своє відображення в Раді (традиційно це завжди було 51-56% "проти донецьких", просто його постійно перекручували), враховуючи, що тепер вже навіть серед жителів Донбасу спостерігається масове розчарування в ПР, з"явиться необхідна більшість для проведення імпічменту. Особливо якщо грамотно сформулювати привід + тиск вулиці, хоч безперервно вулицю не можна експлуатувати.
Далі все залежить від того, яких просуватимуть кандидатів. Просто я завжди люблю думати "а що буде після". Поки що бачу, що від ПР готують замінник Януковичу - Тігіпко, від поміркованої опозиції піде Яценюк, від більш радикальної - Тягнибок, і було б добре, якби всі консолідувались навколо того, хто вийде в 2 тур проти кандидата від ПР(все-таки це вже не одіозна Тимошенко, не деструктивний БЮТ, хоч і ті двоє осіб, яких я вище назвав, в деяких викликають цілковите відторгнення). Може і від влади, і від опозиції раптово вискочити щось нове, яке швидко "розкрутять", хоч в це мало віриться. Також виникає питання, яка буде коаліція на заміну сьогоднішній. Зараз, звісно, гірше нікуди, але я просто дивуюсь небажанню народу змінювати політичну еліту. Отже, знову повернемо всіх тих самих, тільки без Ющенка? (а інших не цікавить євроатлантична інтеграція і проукраїнська гуманітарна політика).
Коротше: це план прибрати найпотужнішу мафіозну структуру - донецьких. Якщо вони за цей час приберуть БЮТ, більше в жодної сили немає таких диктаторських замашок і такої маніячної схильності все в країні монополізувати. Тому альтернативу вже можна буде розглядати як значно менше зло.

Reply

trjsha November 11 2011, 23:54:30 UTC
ох и грустно всё это меньшее зло,но я за любое устранение этой гидры

Reply


Leave a comment

Up