Leave a comment

ext_2571937 May 12 2014, 21:55:56 UTC
Так званий "референдум" на Сході перетворився на фарс, який покликаний приховати собою злочини терористів, які намагаються встановити на Сході владу, засновану на неконтрольованому грабунку, мародерстві, насиллі та політичних убивствах. Він також повинен закамуфлювати нездатність терористів захопити більшість території Донецької та Луганської областей, та їх об'єктивну слабкість по відношенню до українських військових.

Проводився він методом створення кількох "потьомкінських" дільниць, на які була зігнана силою масовка, а решта "дільниць" пустували. Тобто, створювалась картинка для геббельс-пропаганди, а насправді в обох "бунтівних" існує величезна кількість проукраїнського населення, яке систематично залякується, в тому числі і показовими убивствами, на зразок повішення українського солдата в Маріуполі.

Тому, цей пропагандистський угар не буде мати ніяких інших наслідків, крім продовження антитерористичної операції із невідворотністю кримінального покарання для всіх причетних до загроз життю та благополуччю українських громадян.

Основна ціль, яку переслідує Росія, підживлюючи терористів на Сході - повалення центральної влади і дестабілізація України - провалиться, як провалилась і спецоперація "референдум", і всі спецоперації до цього.

Reply


Leave a comment

Up