Новый сезон ток-шоу "Право на владу": дебют получился интересным

Feb 04, 2022 08:59

Вчера после очень длинного перерыва и последней в этом году стартовала на плюсах Наталья Мосейчук со своим политическим ток-шоу - задержка как оказалось была вызвана сооружением новой студии, стройка, как это принято у нас не укладывалась в строки и бюджет ( Read more... )

Кулеба, 1+1, экономика

Leave a comment

thomas_brute February 4 2022, 11:34:31 UTC
Это, если я правильно понимаю, из той же самой передачи:

https://news.liga.net/ua/politics/news/rossiya-nepravilno-traktuet-minskie-soglasheniya-dostich-progressa-slojno-posol-ssha

Поки Росія неправильно трактуватиме мінські угоди, буде складно досягти прогресу щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це в ефірі токшоу "Право на владу" на 1+1 заявила тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

"РФ неправильно трактує ці домовленості. Доти, поки вони продовжуватимуть, досягти компромісу і рухатися вперед буде складно", - сказала вона.

Квін вважає дивним, що Росія відмовляється визнавати себе стороною конфлікту, адже РФ сама підписала мінські угоди.

Голова посольства США додала, що переговори з бойовиками, до яких Росія схиляє Україну, не призведуть ні до чого доброго.

"Буде заморожений конфлікт, як у Придністров'ї, який ніколи не буде вирішено. Тому Україна не погоджується, тому що не на користь Україні вести переговори з групою, як ви сказали, терористів, які не хочуть вирішити проблему", - додала вона.

Квін вважає, що мінський процес все ще актуальний, а також зазначила поновлення у нормандському форматі - політичному майданчику цього процесу.

Reply


Leave a comment

Up