Бывают и на Фейсбуке вменяемые люди...

Apr 24, 2014 13:07



Антон Голобородько

Вчора мав щастя, потрапити в "заручники" до "сеператистів і терористів", що захопили будівлю СБУ в Луганську. Там мене на кормили, напоїли чаєм і дуже довго спілкувались, розказуючи різні речі про себе.
Виніс звідти багато висновків:
1. Вони не терористи це люди, які встали для захисту своїх інтересів і прав, так само, як це зробив Майдан в Києві. І навіть, якщо ми не зовсім поділяємо їх цінності це не привід їх називати бандитами.
2. Причиною того, що вони пішли на цей крок, був страх. Їх спраді налякали тим, що зараз до них прийдуть ПС і будуть вбивати. Це більше проблема заходу України, що вони не можуть показати, що вони не фашисти, а не сходу, який щиро їх боїться.
3. Не дивлячись на те, що у них купа зброї і вони вміють з нею поводитись, вони не хочуть її застосовувати. Багато з них по справжньому воювали і по справжньому бачили що це. Як вони сам кажуть "зброя в їх руках це аргумент в переговорах".
4. Між ними і людьми з Майдану дуже багато спільного, на багато більше ніж відмінного. На сам перед усі хочуть жити вільно, добре і гордо.
5. На відміну від більшості моїх друзів, які щиро вважають, що треба проводити АТО, багато людей в середині СБУ вважають, що українців зіштовхують лобами, а десь там хтось заробляє великі гроші на цьому.
6. Їх там 500 добре озброєних людей, які вміють воювати. Якщо їх будуть штурмувати буде велика війнушка в центрі 500-тисячного міста. А, як мені сказали хлопці "Ми не підемо в тюрму, бо знаємо що там з офіцерами роблять, ми не здамося бо ми офіцери".
7. Якщо референдум, покаже, що більшість людей Сходу хоче жити в такому складі як зараз, без федералізації і автономії, вони приймуь рішення більшості. І тут варто буде тільки обговорити порядок організації цього процесу, щоб він був справді вільним і демократичним.
ЛЮДИ НАМ ТРЕБА ВЧИТИСЬ ЧУТИ ОДИН ОДНОГО!

Но таких - меньшинство. Поэтому у Украины отберут К и поменяют А на У.

бандеровцы, добить собаку упавшую в воду, Украина, Вождь Бродмен, новости дня

Previous post Next post
Up