И опять Banana Bread

Dec 13, 2010 21:01

ДАНО: Выходя из метро Пушкинская (Спб) Лёша подскальзываиццо на видимо.никогда.не.очищаемом.ото.льда.тротуаре и плюхаеццо на задницу,припечатывая к земле мешок со жратвой.
Внимание вопрос: Каков самый лучший амортизатор для бутылки вина?
Правильный ответ: бананы

Таким образом у меня организовалось несколько раздавленных бананов и планы на  гениально простой Banana Bread т.е. банановый пирог.(что несомненно вкуснее вина :)) Banana Bread Recipe
Ingredients
  • 3 or 4 ripe bananas, smashed
  • 1/3 cup melted butter
  • 1 cup sugar (can easily reduce to 3/4 cup)
  • 1 egg, beaten
  • 1 teaspoon vanilla
  • 1 teaspoon baking soda
  • Pinch of salt
  • 1 1/2 cups of all-purpose flour
Method
No need for a mixer for this recipe.  Preheat the oven to  350°F (175°C).  With a wooden spoon, mix butter into the mashed bananas  in a large mixing bowl.  Mix in the sugar, egg, and vanilla. Sprinkle  the baking soda and salt over the mixture and mix in.  Add the flour  last, mix.  Pour mixture into a buttered 4x8 inch loaf pan.  Bake for 1  hour.  Cool on a rack. Remove from pan and slice to serve.
© simplyrecipes.com/recipes/banana_bread/

мда, чё-то книжки с вегетарианскими рецептами у мну неть.

food, recipes

Previous post Next post
Up