Чи була війна в Харківській області?

Apr 13, 2017 23:01

З чого виникло це питання? Поїздив дорогами Харківщини - доріг немає зовсім,і це не просто поодинокі випадки - це найголовніші траси між районами. Перше що приходить на думку - це те, що через Харківську область постійно йде військова техніка і тому дороги там в такому поганому стані. Наче і логічно, але чому це заважає їх ремонтувати я все одно не розумію. Судячи зі стану їх не ремонтували вже кілька років. І я чесно все списував на війну, аж доки не виїхав в Луганську область. Та порівняно з Харківською там вважай швидкісна траса, і хоча якість все одно не дуже але по Луганській області можна вночі їхати 80 км і таки примудритися не потрапляти в ями. Ще цікавіше, якщо із Харківської області виїхати в Донецьку, там взагалі ідеальні дороги, принаймні на основних напрямках.
То в яких областях в нас війна?


Кілька прикладів:
1. Траса Полтава-Харків та Харків-Чугуїв. На диво в гарному стані.
2. Чугуївський район. Все вже гірше, але хоч можна їздити.
3. Траса Харків-Мерефа. От тут не зрозумів, чим Мерефа гірше за Чугуїв, бо все вже набагато гірше.
4. Траса Харків-Дніпропетровськ. Одна з небагатьох автомагістралей країни, де дозволена швидкість 130 км/год. Це ж треба самогубцем бути, щоб с такою швидкістю їхати цією трасою. Виїзди з неї: яма на ямі. На самій трасі ями більше метра в діаметрі та більше 15 см завглибшки - це норма, вони скрізь. Мабуть ті кто обслуговують цю трасу ніколи не бачили, як німці ремонтують свій безлімітний автобан.
5. Куп'янськ і весь Куп'янський район - це просто жах. Середня швидкість пересування по району 15 км на годину. Депресивним місто здається як раз з-за доріг. Таке враження, що в Куп'янську люди народжуються тільки для того, щоб вирости і якнайшвидше звалити звідти.
6. Ізюм та Ізюмський район. Все можна сказати однією фразою: до того, як я заїхав в Ізюм, я думав, що Куп'янськ - це жах, але я змінив свою думку.
7. Шевченківський район - єдина надія в області на те, що все може змінитися на краще. Якість доріг трохи краще ніж в Куп'янському, але там реально кладуть нову дорогу, хоча і роблять це трохи дивно: 5 км гарної ідеально рівної дороги, потім 5 км бездоріжжя, потім знов 5 км гарної дороги і так кілька разів. Не знаю, хто там в цьому районі відповідає за дороги, але він найкращий.

Можна ще почитати:
- Знов про черкаські дороги
- Щось дивне в Черкасах з дорогами

дороги, харківщина

Previous post Next post
Up