Скорее всего я открыла для себя америку, а ты это все уже знаешь. Тем не менее.
На 15-м году жизни в Кали я открыла потрясающее вино, [old vine Zinfandel from Lodi]. :)
Очень понравился красный зин, [7 Deadly Zins] из Майкл Давид винарни, и бутылка оформлена замечательно смешно. Очень насыщенный богатый фруктовый вкус, [peppery], мягкое послевкусие.
Помнишь мы как-то говорили о вине к мясу?
Невероятно хорошо пошло с [baby back ribs], запеченны с травами. Совершенно замечательное сочетание [peppery] вкуса и черного перца в блюде.
Если хочешь, напишу рецепт ребер, просто невероятно, но исключительно изысканно, а с этим вином полный отвал башки. :) Мне кажется любой [old vine Zin] подойдет.
Мне бы самой в жизни в голову не пришло, что зин хорош к мясу. Сломала стереотип, можно сказать. :)
Update:
Baby Back Ribs with Herbs
Serving for 3
Couple of racks baby back ribs, 2.5-3 lb total
extra-virgin olive oil
sea salt and freshly ground pepper
6-8 garlic cloves, crushed
12-14 thyme sprigs
10-12 sage leaves with stems
3-4 rosemary sprigs
Preheat the oven to 375°. On a large rimmed baking sheet, rub the ribs with the olive oil. Season them generously with salt and pepper. Arrange half of the garlic cloves, thyme sprigs, sage leaves and rosemary sprigs on the baking sheet. Lay the ribs on top and cover the remaining garlic and herbs. Drizzle with some more olive oil.
Roast the ribs for 1 hour, until the ribs are tender and browned in spots. Transfer the ribs to a cutting board and let rest for 5 minutes. Discard the garlic and herbs. Cut the ribs down between the bones, arrange them on plates and serve.
Recommended wine:
Gnarly Head 2009 Old Vine Zinfandel 7 Deadly Zins Zinfandel 2009 Первое вино подешевле, второе подороже. Мне больше второе понравилось. :)