Mua oikeasti alkaa hiljalleen vituttaa tää muoti-ilmiöksi muuttuva tapa...

Sep 21, 2009 19:35

... tapa VALITTAA tietyistä asioista ja kerjätä huomiota niillä, korostaa omaa olemassaoloa ja näyttää sillä että voi kun olen erikoinen, katselkaa.

Oksettavaa. Oksettavaa. Ok-set-ta-vaa.

Eläinlääkäri vasta maanantaina asdasdasd. No mut Zakuro on taas terve(?) ja toi sulkasatoilukin alkaa näyttää ihan normaalilta.
Olen myös julkistanut maailmalle aikeeni käyttää 200€ kaikesta kolmestasadastani (enkä vieläkään siis tiedä, mistä ne tuli) rottakamaan.
Häkistä olen valmis maksamaan kork. 120€, rotista kork. 50€ parilta ja ruoat, purut ja muut tulee maksamaan korkeintaan 20€.
Jos joku tietää huskykasvattajan tai kasvattajan, jonka poikueesta löytyisi naamiollisia, olisin aika iloinen, mutta EI TEISTÄ KUKAAN KAI TIEDÄ :<

Vihaan LJtä, tää lagaa. Vammajournal. Argh. Milloin tästä tulee oikeasti yhteensopiva Firefoxin kanssa? Onko Explorer-tiimillä joku sopimus LJ:n kanssa siitä, ettei Firefoxia käyttävät nörtit saa kirjoittaa rauhassa?

Lisäksi mun netti on vaihteeksi hitaampi kuin etana, mikä on rasittavaa.
Yritin just lisätä volaa pyörittämällä peukaloani pyyhekumilla... Se on tossa voluumipöntön vieressä, täsmälleen samankokoinen. -_-

Oon ollut tässä kolme viikkoa ilman lääkkeitä, elämä on kivaa. :D Mulla on hyvä olo. Okei, olin yksi ilta ihan helvetin maassa, mutta vastapainoisesti mulla on suurimman osan aikaa sellanen ^_____^ olo sen tavallisen .________. sijaan.
En alota uudelleen. En vaikka toteaisivat sen kaksisuuntaisen vihdoin. Sittenpähän on, jos tän kanssa on elettävä niin elän sitten mieluummin niin, että voin huonosti joskus mutta hyvin useimmiten enkä niin että voin en mitenkään koko ajan.

En edes oikeastaan yritä tätä nyt, mutta joku vois tulla kuuntelemaan Pink Poniesin keikkaa joulunaikaan joskus. Soitetaan Nirvanan Lithium, Nightwish/Bruce Olsen-hybridiversio Over the Hills and Far Away:sta +  Disco Ensemblen joku + mahdollisesti vielä jotain.
Meillä on hyvät kitaristit. Anyone? Oh? Okay. En oottanutkaan.

Mulla ei oo mitään muuta asiaa kai. Ei mulla ole ikinä mitään asiaa tänne. Haluaisin osata kirjoittaa kaiken ulos päästäni niin kuin mä kirjoitin alle 16-vuotiaana. Se oli oikeasti tarpeellista tekstintuottoa. Nyt kirjoitan tänne lähinnä muistuttaakseni (itseäni/teitä) olemassaolostani.

rockopisto, linnut, rotat, lol, argh, eläimet, päivitys, lääkkeet

Previous post Next post
Up