hei, mää päivitän!

Jun 19, 2009 00:27

Jaa-a. Liekö mulla edelleenkään mitään järellistä asiaa on, mutta ihan lukijakunnan iloksi :D

Kandin arvostelu oli tullu, sain 4 ja oon siihen ihan tyytyväinen. (onko se tervettä kunnianhimoa jos olis kuitenki halunnu oikeesti sen vitosen? vaikka tiesin etten sitä saa, mutta kuitenki?) Tutkintoa voin sitten hakee ehkä joskus ens talvena kunhan saan kurssit kasaan... Sitte voiki alkaa miettii gradun aihetta. Hehhee. Ihqua! Mulla on ehkä vähä ongelma sivuaineitten kans, pitäis vissiin keksii vielä yks? Tekis mieli lukee suomea, mutta ku en sitte kuitenkaan millään jaksa. En tiiä. Ehkä jotain humanistisia ympäristöopintoja, vai mitä ihmeitä sielä olikaan tarjolla. Joo, ei enempää koulujutui ku oon vähä niinku lomalla.

Heinäkuusa Tietomaahan opastaan ihmisiä. jeij. Se voi kyllä oikeesti olla ihan kivaaki (tai sitte ei. näisä asioisaha on aina vähintää tuo kaks vaihtoehtoa) ehkä vähä jänskättää, että jos joku yrittää puhua mulle norjaa, ja en ymmärräkkää! Ei mulla oo mitää valmiuksia ymmärtää norjaa! Hädin tuskin suomea, enkä aina sitäkää...

Ai nii. Tää on pakko jakaa! Oon nähny tänä keväänä/kesänä jo kärpän, kauriin ja ketun! Ja kaikki tossa parin kilsan säteellä kaupungin (no, raahen...) keskustasta! Että mikä elläintarha tästä on oiken tullu? Tuo kauris oli kyllä paras, ku kattoin että ompa helevetin iso jänis, ja sitte olinki sillai, että ai, ei se ollukkaa.... XD (se pomppi samalla lailla!)

Joo, no ei kai täsä. Yritän taas vähä usiammin päivitellä.
Previous post Next post
Up