Näillä voimilla

Jun 03, 2008 21:40

Hmh, en muista millon mulla on viimeksi ollu vapaapäivä. Tää on vähän pelottavaa, ku oon yleensä niin laiska... Vissiin joskus huhtikuusa? No ehkä jo ens viikolla. Olis vähä toiveita.

No kuitenki. Oottelin tänään todistusta postissa, mutta ei se vielä tullu. Huomena toivottavasti. Viime viikolla tuli jo kansitettu oppari, voi että ko oli hienoa :D Ei ihan hirveesti kiinnosta lueskella sitä nyt. Mutta saanko vielä yhesti sanoo sen? :D Nyt ku se on ihan virallista? :D Että I am a Bachelor of Hospitality Management (osasinko kirjottaa oikein) herranjestassentään. Vieläki tuntuu ihan kivalta, varsinki ku kaikki on kauhiasti kehunu että oon ollu niin reipas.. Nei vissiin oikein enää uskonu että oikeesti valmistuisin xD Sunnuntaina vähä kahvitellaan, mutta ei kyllä tosiaan mitään satoja kutsuvieraita oo tulossa.. Ja illalla ehkä vihdoin sitte juon sitä venäläistä skumppaa mitä sillon vuosia sitte sieltä raahasin... sitä ei oo tahallaan säästelty special occasionia varten, mutta nythän semmonen on, niin sama juua pois.

Viime viikonloppuna muutin. Uus kämppä on aika ihku (aika pieni myöskin, mutta enköhän mää sinne mahu) ja se talo on aika söpö. Vaaleenpunanen :) Toivottavasti sielä on hiljaset naapurit. (tosin siinä on sitte naapuritalossa joku psykiatrian klinikka, että jos alkaa ihan helvetisti vanne puristaa päätä, niin sinne sitte...) Syksyllä sitte asetun sinne ihan virallisesti, mutta kyllä mää sielä varmaan aika paljo kesälläki käyn. Oulu on sen verran lähempänä ku Rollo, että vihtii lähtä vaikka vaan päiväksi käymään sielä.

Töisä on ollu ihan.. no semmosta. Oon aika turha ihminen sielä, mutta ei vissiin vieläkään passaa valittaa. Jotain virikkeitä silti kaipais, ettei pää hajois, ja oikeesti joutuis naapuritaloon lataukseen?! Tuun ehkä vähä paremmin tän vuoron tyyppien kans toimeen, mitä edellisten, ku ne puhu lähinnä vaan pappamopoista (mutta oli ne muuten mukavia setiä! :D) nii täsä on vähä nuorempaa polvea ja jututki saattaa joskus jopa olla semmosia, että määki voin oman äärettömän tärkeän ja mielenkiintosen panokseni niihin antaa.. Ja ei tarvi kuunnella Oulu Radioa ku Rocki saa olla päällä ihan ilman kätinöitä! :D

Joo mutta. Kesä tullee. On kivaa. Se. Jos sitä joskus vaikka pääsis vähä edes mökille taijjottain niin olishan se mukavaa ja sillai. No oha mulla oikiasti joskus vappaataki, tää toukokuu (eiku se toukokuu) oli vaa nii hektinen, ettei niitä ehtiny viettää. Nyt ei pittäis olla ennää (paljo) mittää rästisä oottamasa. Vois tulla lämpimät ilmat, paitsi ei vielä huomena eikä ylihuomena ku mulla o iltavuoro, mutta sitte! :D
Previous post Next post
Up