köh

Mar 27, 2008 11:07

Nonniin. Kurkku on kipiä ja olo on huono. Ei hyvä. Ei yhtään hyvä. Tunnin päästä pitäs olla jossain, mutta en mee, jään sohvalle makaan. Onneks kävin eilen kaupasa, vaikka eilenki oli jo huono olo. En tiiä vaan mitä ostin sieltä, jottain ihan turhaa ja nyt haluaisin jottain muuta. Niinku vaikka mehua, ja vaikka suklaata. Mutta en ostanu kumpaakaan. Pittää vissiin juua vaan teetä ja syyä näkkileipää. Ja mitata kuume.

The damned thingillä olis taas kerran viikon päästä jonkunäkönen deadline. Menny vähä uskottavauus noilta deadlineiltä ku niitä on menny jo niin monta ohi. Hehe. Joo pittäis varmaan kirjottaa jottain, eihän tuosta nyt ennää mittään tuu että se vaan roikkuu ja roikkuu ja roikkuu ja roikkuu. Se o hyvä että tulin just nyt sairaaksi ku olin aatellu alkaa ihan tosissani sitä kirjottelee. Niin se aina menee. Vaatimattomasti sellaset kolme esseetä oottelee kirjottamistaan yo:lleki. Niistä kyllä vasta yhellä on ollu palautus (joulukuussa :D) mutta äkkiäkös tää kevät tästä hurahtaa.

Miksi mää aina jankkaan nuista koulujuttuista ku ei mua ihtiäkkään ne kiinnosta, tai kiinnostaa ehkä vähä mutta ei niin paljo että pittäis aina vaan kirjottaa niistä. Ei vissii oo kauhiasti muuta elämää, siitä kai se johtuu.
Previous post Next post
Up