adhdsl-lapsi yrittää tehdä tehtäviä

Sep 29, 2007 15:49

Ääk ja kääk. Aloin muka kirjottamaan yhtä luentopäiväkirjaa, kun ajattelin, että kirjotan nyt, ku vielä jotenki muistan mitä siellä luennolla puhuttiin. Päiväkirjalla on palautus joskus marraskuun lopulla, ja  eihän niitä kaikkia luentojakaan oo vielä ollu, että tää on sinänsä aika historiallista, että alotin sitä jo nyt. Mutta. Enhän mää saa jumalauta mitään järjellistä ulos itestäni, keskittymiskyky on nolla, tai miinus viis. Ajatusmalli "ei oo mitään järkeä tehä töitä nyt valmiiksi ku palautus on vasta joskus monen kuukauden päästä, ja niitä on kiva värkätä sitte viimesenä yönä" toimii taas... En vaan osaa. Sitä paitsi, suomeksi kirjottaminen on ihan älyttömän vaikiaa! Englanniksi voi vääntää mitä tahansa turhanpäivästä sanahelinää sinne väliin ja toivoa, että se kuulostaa tarpeeksi hienolta ja sillai peittää sen, ettei siinä oikeasti sanota mitään... Emmä suomeksi semmosta osaa! Mahtotitonta. Tokihan mulla noita tehtäviä tuossa "muutamia" muitaki on, että valinnan varaa kyllä taas löytyy... Lukisko kirjaa, vai lukisko kirjaa, vai lukisko kirjaa? Vai tekiskö peräti opparia? :o

Meillä on auto. Tai no Villellä on. Ei mulla sen hankkimisessa ollu osaa eikä arpaa. Tämä tarinahan lähti siitä liikkeelle, kun Ville sai töitä, Tyrnävältä, ja totes, että aika heikosti menee yleisiä kulkuneuvoja sinne, ainakaan siihen aikaan ku pitäis töihin mennä... Joten osti sitten auton. Tsemmosta. Onhan se ihan kivaa, niin pääsee kaupungille millon haluaa ja kauppaanki johonki muualle ku Halpa-Halliin, mutta kyllä mua silti vähän kyrsii, ku oltiin aateltu, että pärjätään ilman autoa vielä monta vuotta ja varsinki täälä Oulusa, ku täälä kuitenki tuo paikallisliikenne tuntuu olevan ihan kohtuu hyvisä kantimisa. Mutta eihän sille mitään voi, kyllä mää senki ymmärrän, että vois olla aika ankia polkia kuueksi töihin johonki ... kuinkahan pitkästi sinne Tyrnävälle on? On sinne vissiin ihan kohtalaisesti, niin emmääkään välttämättä heti lähtis :)

Ei kai mitään muuta uutta sitte. Alan vaikka lukeen. Tai hoiteleen levybisneksiäni, jotka uhkaa taas karata käsistä. Ei oo mun vika, miks kaikkien pitää julkasta uus levy just syksyllä! :)
Previous post Next post
Up