дерева, бубулі, всьо, як завжди короче...

Nov 22, 2011 21:07





Львів такий Львів....Так його люблю, шо аж надоїв мені. Куда не ходи, шо не роби, що чи кого не знімай, в нас всьо таке якесь.... Таке вот ~ як на фотографіях. Всьо таке пад старіночку )))

Шо не кажіть сфера проживання дуже сильно впливає на візуалізацію цієї сфери на фотографіях.

От вчора нарив сайт такого собі об`єднання фотографів http://strange.rs (в основному молоді автори, є пару(2) відомих мені імен, решта бачив в перше, хоча ще не всі переглянув. Не кажу, що там одні шедеври, але переглянути варто. Багато чудового). В основному Штати і Британія. Дивився я на то всьо, дивився і чим більше дивився, тим більше розумів, шо в нас так, майже ніхто не знімає не тому, шо не вміє, не хоче чи не може, а тому, що наші очі перенасиченні нашим не сучасним середовищем існування. Якось так.

Ну не знаю, може я і не прав, але наскільки змінилась фотографія Юри напр. (Юра здоров !) після Швеції чи Маші (Маша привіт!) в Штатах. Інші люди, інший простір і атмосфера цього простору, інший світ прям. Це відкладається в голові.

Так, шо треба шукати якісь нові шляхи і виходи. Тому я прекрасно розумію "бті" Кості чи "сихів" Дениса (обом привіт !).

Я вже навіть не знаю, як сприймати словосполучення "така львівська фотографія" - як позитивнрй відгук чи як матюк ))

===========
Хто має бажання потриндіти прошу дуже. Срач в коментах вітається.
===========
По карточках тоже можна і треба шось писати, бо як показує практика, якщо зачіплена якась тема, яка йде з супровідними фотографіями, по фотогарфіях ніколи ніхто нічо не каже ))).
===========
П.С. Бодя (ше і тобі привіт!) знаю, шо ти зараз скажеш, що це все сухе і бездушне контемпорарі, без авторства. І ти в дечому буш правий. Та і ти зрештою  сам знаєш мої думки на рахунок того всього. Але тут я не хочу сказати, шо шось харашо, а шось погано, а те, що те де ми живем, що бачимо щодня, напряму впливає на наші фотографії. І якщо не вириватись кудись, все більше можна в тому погрузнути.
===========
П.П.С. Ті, хто не розуміють до кого чи про що адресованні певні посили в пості, просто не звертайте  уваги. Це ми так, про своє.

mju2, роздуми про фотографію, 2011, color, 35 мм, street photo

Previous post Next post
Up