Всіх вітаю з Новим Роком і Різдвом Христовим!

Dec 31, 2009 11:09




От і рік закінчився....Вирішив зробити якись не великий підсумок. Дуже важко звичайно,  скласти все докупи, але якісь певні пункти занотую.
Певно почну з того, що було хорошого:

1. В фотографічному плані рік був насичений. Не скажу, шо знімав стільки , як того б хотілося, але час від часу таки піднімав свою сраку з крісла і йшов на вулиці знімати. Дешо навіть можна відкласти в особисту копілку "Зе бест оф". Але всеодно фотографій було мало :((
В цьому році  було декілька фото виставок у Львові, де експонувались мої фото. І я навіть був співорганізатором однієї з них. В Депо було нічо так (Ляна привіт! ;) ). Пару картинок їздили на виставку в Луцьк, одна в Київ і ще кудась там. По Україні ніби все. Радий з того, що деякі мої фото вибрались за межі країни. Одна фото висіла в Лондоні (писав десь про то в журналі). І ще 5 картинок поїхали у Відень, після того, як експонувались попереднього року в Харкові. Цим я найбільше задоволений. Певно навіть не самим фактом участі моїх фото в експозиції за кордоном, а скорше участю в спільній виставці з фотографами, яких дуже поважаю. Зокрема з моїм улюбленим Сашою Романчуком ( www.photographic.com.ua/gallery/author_page.aspx ,  www.streetphoto.com.ua/  ). Сергієм Гребенюком (його серію про Івана бачили вже всі :) crmax  ), Максимом Дондюком don_duke , Вячеславом Бабаком (www.photographic.com.ua/gallery/author_page.aspx ).

2.  Було дуже класно розвіртуалитись і просто познайомитись з багатьма цікавими людьми. Як фотографами (яких таки була левова частка) так і іншими :). Коло спілкування за інтересами зросло в стопіцот раз у порівнянні з попереднім роком. Перераховувати не буду, бо дуже довго.

3. В особистому житті в мене все файно. Дякую, що ти в мене є ;)) (знаю, шо ти мене читаєш)

4. Їздив в Прагу-Відень-Дрезден в травні. Це було шикарно.....Хочу в Прагу ше...Місто мєчта.

Поганого було мало, але те шо було, з легкістю перекреслило все хороше за раз.
Я ніколи не шкодую за минулим, що сталось те сталось, але в цьому випадку, я волі б щоб цього не було.
В нас помер тато....Дуже мені його не вистарчає. 21 ст. на дворі, космічні кораблі бороздять космос, людство збудувало адронний колайдер і т.д., а від раку ліків так і не вигадали :(

А тепер в загальному пробіжусь:
Подорож  року: Як вже казав Прага в травні і однозначно Чорногора у вересні.
Фільм року: Тут дуже важко шось конкретне сказати.... Певно "Безславні виродки", "Залягти на дно в Брюге" і серіал "Клан Сопрано (Sopranos, про нього точно буде окремий пост)
Музика року: Gogol Bordello і ше всякий різний СКА-Панк :). Ляпіс порадував дуже. А якшо чесно, то музикою року точно, шо було Радіо!!! всякі інтернет рок хвилі.
Напій року - Пиво! З яким ще і пов*язана чудова подія цього року - відкриття у Львові 2х магазинів "Хмільна бочка", де можна купити пива багато різного і розливного. уважаю.
Сайт року - ЖЖ :)). Завжди з упередженням ставився до цього ресурсу, але остані півроку зрозумів в чом соль.
Мона продовжувати зачіпивши абсолютно все, вибираючи най-най з того шо було ,але нічо конкретно вже на розум не приходить і чи потрібно взагалі.

Ааа....Ну і ше було пянок різних багато. До кольору, до вибору, на любий смак і настрій. Починаючи від страшнього уриганського алкотрешу, закінчуючи душевними розмовами біля вогню. То я веду до того, що хочу подякувати своїм друзям, які були поряд в найважчі хвилини. І пянки тут ні при чім. Не ними одними....Ну ви шарите.

В новому році хотілося б:
- Більше знімати, як наслідок шоб хороших фотографій було більше  (КЕП ?)
- Можливо організувати якусь виставку свою, бодай невеличку, але свою. Ну і в участі в колективних звичайно що відмовлятись не буду.
 - Нормально відкататись цього сезону на лижах!!! Найти нормальний целяк і бороздити його, бороздити.....
- Назбирати грошей і поїхати десь далеко-далеко....
- Назбирати грошей і купити нову тушку. (Але то певно або подорож або камера :) )

Ну короче, всім, всім, всім всього найкращого. Нехай все вами задумане збувається!!!!!!
Як там кажуть: Nobody like  us, but we dont care!  Залишайтеся собою!




мисля, 2007, color

Previous post Next post
Up