Фотоконкурс від Британського консульства (british council)

May 29, 2009 22:22

Прийшла мені звісточка на мило, шо відібрали мою фото на майбутню експозицію (десь там в Англії і можливо ще її повезуть в Сх.Європу, бо головною цільовою категорією конкурсу були східноєвропейські країни), по результатах фотоконкурсу  "Living Together competition 2009"  (http://livingtogether-competition.britishcouncil.org/competition/info). Трохи хохма, особливо враховуючи, як випадково я туди встиг вписатися.


 Історія:
.
Одного звичайного березневого ранку, я, як звчино серфив інет і чисто випадково натрапив на інфу про цей конкурс, чи то на якомусь блозі на твіттері.ком чи то ше десь. Хз, забув я вже. Але факт в тому, що я заходжу, читаю умови, зацікавлюсь тематикою (було 3 теми: Нові люди, нові місця (New faces new places.), відчуття дому (A sense of home.), міграція - феномен сучасності? (Migration - a new phenomenon?). Переклад мій довільний, так шо не бийте сильно. ), дивлюся на останню дату подачі робіт і розумію, що то залишилось менше доби. Ну і я давай швидко думати, шо маю хоч трохи схоже на такі теми, і як я б міг то до них прив*язати (бо фото мало супроводжуватись текстом з маленькою історією (англійською само собою). Якось на скоро руку найшов 3 картинки, які вирішив залити, і от теперка маю результат. З, порядка, десь 1000 (може і більше) фото поданих на  конкурс, моя одна війшла у 77 відібраних у експозицію (з них 7 призових, доречі можна було виграти дзеркалку від Олімпуса і ше шось там.
Так шо приємно, хоча мушу сказати, шо дійсно "просто на фанарь", чисто випадково взнав про конкурс і подався туди. Обіцялись в мейлі, в липні прислати друкований каталог. Ждемс....
п.с. вона же на сайті конкурсу: http://livingtogether-competition.britishcouncil.org/photos/large/2/3863/null/null/null/commended.




2007, фото конкурс, b&w, фотовиставка, street photo

Previous post Next post
Up