Росіяни з українськими паспортами воюють проти України. Дані перепису населення.

Jan 11, 2021 10:00


Нарешті знайшов час уточнити дослідження, що розпочав ось тут. Отож, я аналізую національний склад міст сходу України з кількістю населення від 20 000 осіб (територія ОРДЛО та підконтрольна територія). Отож, спершу Донецька область:



Національний склад міст Донецької області підконтрольних та непідконтрольних Україні.



Продублюю текстом: на підконтрольних територіях 35,3% росіян, а на окупованих територіях - 48,9% росіян. Слід зауважити, що Маріуполь - це по суті виняток, всі інші великі міста із такою кількістю російської діаспори захоплені Росією. Якщо б Маріуполь не відвоювали, то процент росіян в містах від 20 тис. жит. на підконтрольних територіях був би 25,7%, а на непідконтрольних територіях - 48,7%.  Тепер Луганська область:



Національний склад міст Луганської області підконтрольних та непідконтрольних Україні.

У підконтрольних містах Луганської області 31,7% росіян, на непідконтрольній території «ЛиНиРи»- 48,5% росіян.

Висновки: якщо вам хтось розказує байки, що ніякі росіяни не воюють в ОРДЛО проти України, то можете просто показати дані статистики - навіть без понаїхавших із Росії на сході України більш ніж достатньо росіян (русскіх із українськими паспортами), що беруть участь у військових діях проти України. Там де росіян більше 40% - всі ці міста переважно окуповані. Саме значна наявність російської діаспори (русскіх) і є статистично достовірною ознакою окупації. Саме русскіє (з українськими та російськими паспортами) і є окупантами.

ПРИМІТКА: Середній процент росіян рахується без урахування інших національностей, лише від загальної кількості українців та росіян (ця сума приймається за 100%). Так простіше розуміти співвідношення серед двох домінуючих етнічних груп. Середній процент інших національностей - близько 4%.

Примітка 2 для тих, хто погано знає українську. «Росіяни» з української перекладаються на російську як «русские», а не «россияне».
Джерело: Національний склад міст за переписом 2001 року

русские, УНР, ДНР, перепис, ордло, перепись

Previous post Next post
Up